Form preview: not updating changes

  • Profile Image
    lcuwebmaster
    Asked on December 12, 2017 at 10:48 AM

    I have been using jot form for a while but now most of the time I'm having to refresh build pages to get them to load. Also once I edit forms, the changes don't update for a while, sometimes a day.  I have tried using the clear cache in the account settings and even putting extra parameters int hurl to make it a new url.  The form still doesn't seem to update but if I go to the http version and not the https it shows the update, this isn't something I would like to do.  I live chatted once and it appears that the clear cache works on your end because that is what they said they did first.

    Is there something else I can do so that I can work with your forms with immediate changes again?

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on December 12, 2017 at 11:20 AM

    It sounds like a web browser cache issue. What browser are you using?

    Try emptying your browser cache and cookies. Then load the form again.

  • Profile Image
    lcuwebmaster
    Answered on December 12, 2017 at 11:31 AM

    I'm using safari. Here is what I have tried:

    The same computer same browser, clear the cache in jot form account settings. no change

    The same computer same browser, cleared cache and cookies. no change

    The same computer different browser in private mode. no change

    Another computer on the same internet network. no change

    A phone on it's own data. no change.

     

    The only time it changes is when I have contacted the live chat and have them clear the cache.

     

    I have also tried using the preview form mode and it still won't give the updated build.  But the build page is always up-to-date across browsers and devices

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on December 12, 2017 at 11:52 AM

    I have cleared your form caches. So you can try it again.

    If this issue persists we should submit a bug report.

  • Profile Image
    lcuwebmaster
    Answered on December 12, 2017 at 11:55 AM

    I tried again. It was updated to the current version and then I added new element and it never added it to the published form.

    https://form.jotform.com/73446248393161

     

    I have several forms I need to work on today.  While the bug is being taken care of, is there another option form me to to make it update on my side?

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on December 12, 2017 at 12:04 PM

    Instead of this URL:

    https://form.jotform.com/73446248393161

    You could try using the European server:

    https://eu.jotform.com/73446248393161


  • Profile Image
    RWPerez
    Answered on December 12, 2017 at 03:23 PM

    Mines doing the same thing. People around my office aren't able to see my full form.
  • Profile Image
    Rose
    Answered on December 13, 2017 at 01:14 AM

    We are sorry for this inconvenience.

    The problem should be fixed now. Could you please check and let us know if the problem still persists on your side.

    Thank you in advance for your understanding and cooperation. 

  • Profile Image
    lcuwebmaster
    Answered on December 13, 2017 at 09:28 AM

    The issue still persists I have found that it is only not refreshing on the form.jotform.com domain.  I use just www.jotform.com, it works fine. 

    https://form.jotform.com/73463970993168

    https://www.jotform.com/73463970993168 

  • Profile Image
    TREVON
    Answered on December 13, 2017 at 10:46 AM

    Apologies for any inconveniences caused. I have checked the form and noted that the issue is resolved now. I have also cloned and update the form and I was able to see similar updates on both URLs.

    Kindly confirm this has been resolved on your end.

  • Profile Image
    lcuwebmaster
    Answered on December 13, 2017 at 10:54 AM

    It has not been resolved. I just tried it on a new form and form.jotform.com doesn't update. 


    https://form.jotform.com/73464050893157

    https://eu.jotform.com/73464050893157 

  • Profile Image
    aubreybourke
    Answered on December 13, 2017 at 12:14 PM

    I have left a note with the developer assigned to this ticket.