I disabled JotForm Branding but it is still displayed in form.

  • Profile Image
    mrchocolatestravel
    Asked on January 05, 2018 at 06:15 AM

    I have upgraded to the Bronze plan and branding is still showing on my forms. 

     

    I have made sure it is turned off in the settings yet it is still showing.

     

    Will this correct itself?

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on January 05, 2018 at 08:52 AM

    I did check your account and found that you have successfully disabled "JotForm Branding". I also checked all the 4 forms you have in your account and none of them is displaying any JotForm branding. Please check the screenshot below:

    1515160279JFBranding.gif

    It could be a browser cache related issue. I would suggest you to please clear your browser cache and see if that solves your problem. The following guide should help you how to clear browser cache:   http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache


  • Profile Image
    mrchocolatestravel
    Answered on January 16, 2018 at 01:01 AM

    Thank you. It seems that the feature takes a few hours to activate when you initially upgrade. I did actually clear the browser cache and the branding still showed up until the next day.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on January 16, 2018 at 02:27 AM

    This is strange. When you upgrade your account and disable JotForm branding, it will remove the branding almost instantly but I am not sure why it was not applied immediately. 

    But I am glad that now it is not displaying the JotForm branding in your form.