Problem with Feedback-Button in Internet Explorer

  • Profile Image
    timf
    Asked on October 03, 2012 at 05:48 AM

    I'm using the "Feedback-Button" on my website for our sports club (link below). In Firefox it is displayed as it should be (right and center of the page). In the Internet Explorer it doesn't work. The button is on the left side of the page at the bottom. When I click on it, I can't see the form for the feedback.

    Could you please help me and tell me why the button doesn' work correctly in Internet Explorer?

    For your information the HTML-Code:

     

    Thank you for your quick support in advance and best regards from Germany!

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on October 03, 2012 at 06:43 AM

    Hi,

    Replace your HTML DOCTYPE to this, this should fixed it.

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">


    Let us know if you need further assistance about this. Thanks!

  • Profile Image
    guest_22762446223047
    Answered on October 03, 2012 at 11:42 AM

    Thank you for your support, but doesn't work. The background of this line is grey and so I can't delete/change it. Do you have another idea?

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on October 03, 2012 at 03:52 PM

    @timf

    I hate to say this but that's the only solution available to fix your problem with IE.

    It probably would be a good idea to ask your website administrator to give you permission to change that line.

    Feel free to contact us again should you have other questions or concerns.