Formular Bedingungen greifen nicht mehr

  • Profile Image
    pdomin
    Asked on January 26, 2018 at 07:09 AM

    Hello,


    our Formular isn´t working correctly anymore - whey have some depencies of any option:

    https://form.jotformeu.com/80252687398368

    This is a 1to1 Copy we made, bevor we try to repair our formula - but it still dosn´t work. We need a short

    formular, which extends when more Information is to key in. @the moment the checkboxes weren´t working and all the fields will be shown at the end...



  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on January 26, 2018 at 10:06 AM

    I am not sure if I have understood your question correctly. I did check your form and found that found that you have added conditions for the multiple choice question. Do you mean to say that the conditions does not trigger?

    I did test your form with its direct URL and the condition seems to trigger correctly. I would suggest you to please explain your issue a bit more in detail and we will surely help you.

    Have you embedded your form in any webpage where you are having this issue with? Please share the webpage URL and we will take a look.

    We will wait for your response.

  • Profile Image
    pdomin
    Answered on January 26, 2018 at 01:32 PM

    We got Problems with the conditions - that´s correct. If i click on the checkboxex, the fields don´t came up. For example - the condition for the "Post" is to Show when it´s checked

    1516991356condition-Microsoft Edge_2018-

    1516991384should-be-Microsoft Edge_2018-

    When i try this form nothing happens - tried from different Machines in different places

    1516991459actual-Microsoft Edge_2018-01-

    The form isn´t embedded - it´s the direct form-link. (https://form.jotformeu.com/80252687398368)

     

    We have changed nothing on the form - today i tried to check whats wrong with it, but can´t find the mistake...

    Thanks for your help

    Patric

  • Profile Image
    david
    Answered on January 26, 2018 at 02:23 PM

    This should now be fixed.  I cleared your form caches just in case the update still hasn't applied.  I checked your form and the conditions are working once again on my end.

    Let us know if you have further trouble with them and we will be happy to have another look.

  • Profile Image
    pdomin
    Answered on January 26, 2018 at 02:29 PM

    Now it works... thx.

    Patric