My Background Theme is Not Showing Up

  • Profile Image
    mg3282
    Asked on January 26, 2018 at 04:30 PM

    I'm not sure why, but when I opened up my jotform today the background theme is not showing up. It's just a white background. I haven't made any changes, and it shows up in the build view, but when published it's just a blank background. 

    Please advise. Thanks

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on January 26, 2018 at 05:42 PM

    I checked your form and I see it has white background only.

    1517006419zzz 2018-01-27 06.39.16.png


    Was there supposed to be a background image originally? 

    Can you please try going back to the Form Designer and go to Custom tab.

    Check if there is a background image assigned to the form.

    Like this...

    1517006525zzz 2018-01-27 06.38.27.png


    I was able to fix the same issue on my test form using the steps I mentioned.

    Let us know if still not fixed.

    Thanks.

  • Profile Image
    mg3282
    Answered on January 26, 2018 at 05:50 PM

    Yeah, that image is selected but not showing up. I have the Job Application theme assigned and that image is assigned to the form. It still isn't showing up. Thanks.

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on January 26, 2018 at 06:01 PM

    It seems it is just a browser cache issue. Try using a different browser or at least refresh your browser to clear the cache.

    I checked your form https://www.jotform.com/73055201536145#welcome just now and I see the background image now.

    1517007682zzz 2018-01-27 07.00.10.png



  • Profile Image
    mg3282
    Answered on January 27, 2018 at 12:43 PM
    That resolved it! Thank you for all your help!
    ________________________________
    ...