I got problem with form preview. Please help.

  • Profile Image
    sciencemill
    Asked on January 31, 2018 at 01:48 PM

    I have built up a form, but when I preview it not all of the elements of my form appear. I had no trouble when adding the initial items like name, address, etc... but now I am at the end of the form and have added a few yes/no elements. I see them in the build section, but not in the publish or preview. At first I thought it might be that there is a limit to the number of elements allowed on a form, but that doesn't seem to be it either. Any ideas out there?


    Thanks!

    Cindy



  • Profile Image
    Sabbir
    Answered on January 31, 2018 at 02:54 PM

    I have checked your form in both preview and publish mode. I can see the pages are coming along without any issue.

    However, I suggest you to use our Dropdown elements instead of Dropdown for Paging. They both are different in terms of functioning.

    I also found that you have missing fields under your Condition settings. Please check those also.

    If you find any other issue, please let us know and send us any screenshot as required.

    https://www.jotform.com/help/438-How-to-Post-Screenshots-to-Our-Support-Forum



  • Profile Image
    sciencemill
    Answered on February 02, 2018 at 11:43 AM
    Thanks so much for your help on this!
    Cindy De Gesero
    Office Manager/Bookkeeper
    Science Mill
    101 South Lady Bird Lane
    P.O. Box 38
    Johnson City, Texas 78636
    844.263.6405, Ext. 1007
    ...