Cards: Background color changes on form load

  • Profile Image
    AdminRSCM
    Asked on February 14, 2018 at 11:05 AM

    Is there a way to work on the jotform card loading on a page? 

    http://m2p.417.myftpupload.com/repair-request/ and this page

    http://m2p.417.myftpupload.com/furniture-request/

    If you visit my landing page here, you will see it glitch to load at first and you see hidden styles appear for a second. is there a way to clean this up?

    I customize a theme from the jotform cards library, and it seems as though that theme quickly loads then disappears as my landing page loads.

  • Profile Image
    Adrian
    Answered on February 14, 2018 at 12:14 PM

    I only notice the height change of the element that the form is embedded.

    To fix that, please add this CSS Code to the page where the form is embedded in.

    #post-142 .et_pb_row_0.et_pb_row {
    min-height: 680px;
    }

    Here is how the forms load on my end:

    15186279842018-02-14 18_06_12.gif

    I do not notice any change in the form theme.

    Are you talking about the background change from dark-blue to light-gray?

    That is also happening in the standalone version of the form when the page loads.

    15186283882018-02-14 18_12_33.gif

    I will escalate this to Level 2 and we will let you know when there is an update.


    Let us know if you have further questions.

  • Profile Image
    AdminRSCM
    Answered on February 14, 2018 at 01:49 PM

    yes that is what im referring too. please help me remove that blue to grey background glitch


    thanks

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on February 14, 2018 at 03:03 PM

    Thank you for the confirmation of the issue. We have submitted a bug ticker report to the next level support already.

    We will notify you via this thread once new updates on the status are available.


  • Profile Image
    kaan
    Answered on February 15, 2018 at 08:37 AM

    Hello AdminRSCM,

    This issue should be resolved now. Could you please check it and confirm that it is working?

    Thank you, have a great day!

  • Profile Image
    AdminRSCM
    Answered on February 15, 2018 at 09:14 AM

    i still see the glitch.


    if you start here and select repair request, you can see the glitch in google chrome


    http://m2p.417.myftpupload.com/

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on February 15, 2018 at 10:31 AM

    I cleared your form cache on our server. After that, I checked the link you provided and I was not able to replicate the issue. Here's a screen capture of my test: 

    151870863952t352235.gif

    I hope this information helps. Give it a try and if the issue still persists, please let us know.

    Thank you.

  • Profile Image
    AdminRSCM
    Answered on February 16, 2018 at 08:38 AM

    How about the load time? It takes a few seconds to load? You can see it take some time to load on the gif above?

    Also, can I remove the make fullscreen double arrows on the form?

  • Profile Image
    Ardian_L
    Answered on February 16, 2018 at 10:32 AM

    About the loading time I suggest you to check the server you are using. I tested out the form directly on the form's URL: http://form.jotform.com/80383355258158

    And it took less than 2 seconds to load. Unfortunately it is not possible to remove the fullscreen double arrows from the form. If you want we can add this feature request to our developers to leave an option to turn it off. 

    We will be waiting for your reply. Thank you!