Conditional Logic: Why is my form not copying the correct data?

  • Profile Image
    info@olbax.com
    Asked on February 17, 2018 at 04:45 PM

    please open the following form

    https://form.jotformz.com/80406048779666

    go to form 3

    in the field1 I look for a product and in the field5, it should show the complete description

    however something unusual happens

    example

    place in campo11 (row 169 of the database):

    NV:1-P:55-SA:1-SL:0 -EQUIPOS INFORMATICOS TECLADO KBMOU USB LOG MK120 SP

    works correctly correctly extracts the description of the product 100%


    now place in field1 (row 170 of the database):

    NV:20-P:95,8-SA:1-SL:0 -pantalla ecran O PROYECCION 70x70 pulgadas

    there is a break in the description of the product only a part is shown


    now place in field1 (row 171 of the database)

    NV:1-P:385,51-SA:1-SL:0 -LECTOR DE CODIGO DE BARARS CBX CDX1266 -

    it no longer shows the description until row 1016 of the database


    I've been with this for several days and I can not find the solution

    Screenshot
  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on February 17, 2018 at 08:53 PM

    I have been checking your form and I can see what you're reporting; however, I can see you're inserting the text on conditionally calculated values, the option you're mentioning does not have a calculation value:

    15189187261.png

    Please try adding a calculation text to the option and test again, if the problem persists, please provide us the text that the option should have. 

    We will wait for your response. 

  • Profile Image
    info@olbax.com
    Answered on February 18, 2018 at 01:39 AM

    it still does not work well

    I in the values I want to place text, is there any way?

    For me it is very urgent to place the description of a product in text format

    the problem is the description of the product

    it's too urgent

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on February 18, 2018 at 07:21 AM

    I could not reproduce the problem. I cloned your form and added 1016 calculation values in the product description dropdown field. All of them worked as expected.

    Example: I entered the last option in the autocomplete field and the number 1017 product description appears in the 5th field.

    Here's my cloned form: https://form.jotform.com/80482776380969

    Am I understanding that this is the problem you were experiencing? If not, could you please add more details?

    We'll await your reply.