Getting 'Use getErrors() for details.' error message on form submit.

  • Profile Image
    LoriUFA
    Asked on March 01, 2018 at 09:17 PM

    Can you please advise? I can't see a problem and we've been using the same forms for quite some time. I have new forms that are working fine.


    Thank you.

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on March 02, 2018 at 01:56 AM

    We're sorry for this inconvenience.

    Could you please let us know if the issue persists?

    And if it does, please share the form URL so we can test.

    We'll wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    LoriUFA
    Answered on March 02, 2018 at 07:43 AM
    We have several that we use:
    https://form.jotform.com/61997990771173
    https://form.jotform.com/61958316641158
    Lori Garcia
    Marketing & Communications Director
    generation adidas | United Futbol Academy
    Development Academy Member
    www.unitedfa.org
    Skills for Soccer. Skills for Life.
    ...
  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on March 02, 2018 at 09:36 AM

    I checked your forms  and I can't seem to replicate the issue.

    https://form.jotform.com/61958316641158

    https://form.jotform.com/61997990771173

    Are your forms embedded on your website?

    If yes,can we have the URL link so we can check it out?

    Thank you.


  • Profile Image
    LoriUFA
    Answered on March 02, 2018 at 03:43 PM
    It only happens when you fill out the form then you get the error message. The website is Forsyth.unitedfa.org and click on the Contact Us banner on the right
    Lori Garcia
    Marketing & Communications Director
    generation adidas | United Futbol Academy
    Development Academy Member
    www.unitedfa.org
    Skills for Soccer. Skills for Life.
    ...
  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on March 02, 2018 at 04:02 PM

    Thank you for additional information, I was able to replicate this issue.

    I will forward this thread to our backend team for further checking.

    We will inform you via this thread once the issue is resolved.

    Thank you for your patience.


  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on July 09, 2018 at 04:44 AM

    Hi there,

    Sorry for the late update, but this is now fixed.

    The error was caused by your iContact integration, but even though such errors were displayed, the submissions still go through to our servers.

    Nevertheless, we have started to silently log the errors instead of displaying it on the form to avoid user confusion.

    If and when you experience issues with having the submission sent to iContact, please let us know so we can check our logs and act accordingly.

    Best,