Multiple Uploads Field: Why am I unable to delete the uploaded file?

  • Profile Image
    adunbar2
    Asked on March 13, 2018 at 03:17 PM

    On the nursing CAP documentation submission form, the field Attach Health Stream profile allow for multiples but I placed limit of 1 file submission. If I submit multiple files it reminds me an error that only 1 file is allowed. If I remove the file using the X it does not remove it


    15209685713-13-2018 3-13-47 PM.jpg

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on March 13, 2018 at 04:09 PM

    I have been testing your form as well as a cloned form and I can see it works as expected, please see this screen-cast: 

    15209716381.gif

    I have already cleared your forms cache, may you please test your form and see if the problem persists? 

    If so, please let us know which browser and operative system you're using, we will wait for your response. 

  • Profile Image
    adunbar2
    Answered on March 13, 2018 at 04:23 PM

    I still have the issue. I am using internet explorer and Windows 7 enterprise.

    Also another issue. This field "nursing cap leadership email" is hidden and I do not see this in my form before but now I see it? Was it because of the cache?

    15209725743-13-2018 4-19-52 PM.jpg

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on March 13, 2018 at 05:24 PM

    I have been testing the form using IE and Windows 7, but I'm still unable to replicate the issue, please see this screen-cast: 

    15209756921.gif

    May you please try using a different browser? 

    Also, when you click on the "X" icon to remove the file, are you getting any error or is it not responding at all? 

    Regarding the hidden field showing up, I have moved it to another thread since it's related to a different matter, we do recommend to open one thread per issue/question you have. We will assist you as soon as possible here: https://www.jotform.com/answers/1414101 

    Thanks. 

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on March 13, 2018 at 05:25 PM

    I have been testing the form using IE and Windows 7, but I'm still unable to replicate the issue, please see this screen-cast: 

    15209756921.gif

    May you please try using a different browser? 

    Also, when you click on the "X" icon to remove the file, are you getting any error or is it not responding at all? 

    Regarding the hidden field showing up, I have moved it to another thread since it's related to a different matter, we do recommend to open one thread per issue/question you have. We will assist you as soon as possible here: https://www.jotform.com/answers/1414101 

    Thanks. 

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on March 13, 2018 at 05:25 PM

    I have been testing the form using IE and Windows 7, but I'm still unable to replicate the issue, please see this screen-cast: 

    15209756921.gif

    May you please try using a different browser? 

    Also, when you click on the "X" icon to remove the file, are you getting any error or is it not responding at all? 

    Regarding the hidden field showing up, I have moved it to another thread since it's related to a different matter, we do recommend to open one thread per issue/question you have. We will assist you as soon as possible here: https://www.jotform.com/answers/1414101 

    Thanks.