Wh auto responses are not working properly?

  • Profile Image
    asimsidiqi
    Asked on March 26, 2018 at 04:04 AM

    could you please see the attached snapshot.

    my approve and disproved auto responses are not working when i click on approved=yes and approved=no

    kindly tell me as soon as possible

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on March 26, 2018 at 06:45 AM

    I cloned and tested your form but I wasn't able to replicate this issue, the Approve and Disapprove emails are sending properly:

    Approval:

    1522061025Screen Shot 2018-03-26 at 12.3

    Disapproval:

    1522061040Screen Shot 2018-03-26 at 12.4

    Please try enabling the send on edit option:

    1522061076Screen Shot 2018-03-26 at 12.4

    Since you're sending those emails when editing the submission.

    You should enable it in both Autoresponders.

    Let us know how it worked.

    Thank you!

  • Profile Image
    asimsidiqi
    Answered on March 26, 2018 at 07:43 AM
    but when i approved then its not sending an email to user who filled this
    form.
    and i have enable edit option in both auto responses.
    ...
  • Profile Image
    TREVON
    Answered on March 26, 2018 at 11:10 AM

    I also tested the issue on my end for both Approval and disapproval and I was able to receive form submissions as shown below.

    1522076962Screen Shot 2018-03-26 at 18.0



    1522076992Screen Shot 2018-03-26 at 18.0 

    Would you kindly try checking your junk folder as the email may have been filtered to your junk folder as well.