Is there a way to fix this top image on auto emails?

  • Profile Image
    Meg_Spisich
    Asked on March 29, 2018 at 10:41 AM

    Hello,

    We have been creating Jotforms with an auto email every time someone has a submission. I've been testing the emails (for all of our emails) and every time I get a test email there is a red x in the top of the email. I want to make sure that people are not getting that when they actually do submit something. Is there a way to fix that? I make sure to download the images when I get the email too and it still stays red with an x. 


    Thanks, 


    Aimee 

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on March 29, 2018 at 12:11 PM

    Please try removing it in the Email Content of your Email Alert. Here's a guide: https://www.jotform.com/help/430-How-to-Edit-the-Email-Template-for-Notifications-and-Autoresponders

    If the issue still persists, please provide the direct form link so we can investigate it further.

    Thank you.

  • Profile Image
    Meg_Spisich
    Answered on March 29, 2018 at 12:57 PM

    I tried removing it, but red x still appears. Here is the a link:


    https://www.jotform.com/build/80673974488172

  • Profile Image
    John_Benson
    Answered on March 29, 2018 at 01:20 PM

    Please click the Save button after removing it. I also cleared your form cache on our server.

    I submitted a test submission and here's the email I have received:

    1522343894Email_ar_001.gif

    I was not able to see the red "X" in the screenshot you provided. Please try to fill up the form and submit it manually to test it further.

    Let us know how it goes. Thank you.