troubleshoot

  • Profile Image
    rogeredwards
    Asked on November 01, 2012 at 10:04 PM

    I have done a number of forms and put on my website (I have not published website yet) all forms 

    I had buttons on website you click and jotform would open up all forms worked but went into website today had 

    opened up done no changes and two forms out of 8 wont work cant work out why i re put code in does not work i put code in for other forms that do work and they wont open up? just get message cant find webpage

  • Profile Image
    liyam
    Answered on November 01, 2012 at 10:33 PM

    Hello.  To be able to resolve this, please answer the following questions:

    1. Can you please elaborate further when you say the two forms out of 8 won't work? 

    2. What exactly are the errors you're experiencing? 

    3. We're you connected to the internet when you tried to open your page?

    4. Can you tell us which forms it is? 

    We'll be looking forward to your response.

    Thanks.

  • Profile Image
    rogeredwards
    Answered on November 01, 2012 at 11:34 PM
    1. I have created 8 forms for my website and copy and pasted code in website link so when clients click on button your form opens up, I have 8 buttons and form for each they were all working but now two wont and no matter what I do cant seem to get them to work
    2. When click on button either nothing happens or I get internet explorer message saying webpage not found
    3. Yes connected to internet as had webpage open in test mode I did have jotform open but don’t think its that because other 6 forms work
    4. Here are the forms the two that don’t work Business & commercial property 3rd one is boat form it works so you can see


    http://form.jotform.co/form/23057583224856 (business not working)

    http://form.jotform.co/form/22491350405850 (commercial property not working)


    http://form.jotform.co/form/22561885265865 (boat works)

    +5 other forms work

    Regards

    Jason

    Ph: 02 65913467 Fax: 02 65913456
    Email: jagnew@stacksfinance.com.au

  • Profile Image
    liyam
    Answered on November 01, 2012 at 11:49 PM

    Hello Jason. I just tested your first (business not working) form and I was able to make a submission. Can you put your web page online so we can check further what's exactly happening?

    Thanks.

  • Profile Image
    rogeredwards
    Answered on November 02, 2012 at 12:46 AM
    I have noticed now the other forms taken long time to open and they don’t seem to be appearing the way they did originally more distorted don’t understand when all have been working great for few weeks

    I have not published website yet as waiting for domain on back order but need the forms to work as it is main part of our webpage

    Regards

    Jason

    Ph: 02 65913467 Fax: 02 65913456
    Email: jagnew@stacksfinance.com.au

  • Profile Image
    moonzkie
    Answered on November 02, 2012 at 01:29 AM

    Hi,

    Can you please provide us the website where you have embeded your form for us to investigate further? 

    Thank you.