Error when submitting form :(

  • Profile Image
    dktv3
    Asked on February 21, 2011 at 09:26 AM

    Hi

    I found your system, and thought that it looked like the answer to all my problems... I tested the system, and yes! It was.

    BUT now I have created a new account for my work, and I've paid the $50 to become a pro-member. But when submitting my first form this error appeasr in the right bottom of my IE8.
    I sincerly hope you can help me asap - I really need this functionallity... Unfortunatly I had to remove the form from the website, and replace it with a manual form :(

    My username: dktv3

    ERROR:
    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648)
    Timestamp: Mon, 21 Feb 2011 15:17:34 UTC


    Message: Exception thrown and not caught
    Line: 1051
    Char: 15
    Code: 0
    URI: http://cdn.jotfor.ms/jotform.jgz?3.1.103

     

  • Profile Image
    serkan
    Answered on February 21, 2011 at 09:42 AM

    Hi

    I've tested this form on IE and it works fine. This must be a problem on your site. Would you please post the a link to your form.

  • Profile Image
    dktv3
    Answered on February 21, 2011 at 09:43 AM

    It appears, that the problem lies in the email validation. Please help me with this as soon as possible :)

  • Profile Image
    pacogl
    Answered on February 21, 2011 at 09:44 AM

    Same issue here, none of my forms work properly. All get stuck when trying to submit, "please wait" on the submit button and nothing else happens. The error message shown in the IE8 left lower corner is exactly the same in my explorer window.

     

    My user: pacogl.

    One of my forms: http://www.jotform.com/jsform/3442110136

  • Profile Image
    dktv3
    Answered on February 21, 2011 at 09:45 AM

    did'nt see your post.

    I tried on both ie8 on pc, and FF3.5 on mac, and the same issue on both computers. I hjave narrowed it down to the emailaddress-validation. When enabling this, the error appears.

  • Profile Image
    serkan
    Answered on February 21, 2011 at 09:48 AM

    Ok Thanks for reporting. We are working on this. It will be fixed as soon as possible.

  • Profile Image
    serkan
    Answered on February 21, 2011 at 10:21 AM

    It should be fixed now. Please clear your browser cache and try again.

  • Profile Image
    pacogl
    Answered on February 21, 2011 at 10:25 AM

    Works great for me!!! thanks a lot.

  • Profile Image
    dktv3
    Answered on February 21, 2011 at 01:23 PM

    superb. It works :) THANKS!!!