Thank you page and notifications not sent

  • Profile Image
    camaravalladolid
    Asked on November 20, 2012 at 05:52 AM

    I have a problem with all my forms. email notifications are not being sent, and custom thank you page is not sent. For example, form id 22543801149955.

    thanks,

    Maria

  • Profile Image
    idarktech
    Answered on November 20, 2012 at 06:11 AM

    Hi Maria,

    Let us please inform you that we have forwarded your issue to our level 2 support team. They'll get back to you once the problem is fixed.

    Our apologies for the inconveniences caused.

  • Profile Image
    ozan
    Answered on November 20, 2012 at 11:05 AM

    Hi,

    The problem is resolved. Actually we were adding a feature to the conditions wizard (multiple actions to single condition), but something went wrong. Fortunately we've fixed it recently, it should be allright by now. We hope this won't be repeated. Sorry for the inconvenience.

  • Profile Image
    camaravalladolid
    Answered on November 20, 2012 at 11:23 AM

    Thanks!

    The thank you page is sent ok. But continue the problems when we select conditions from emails sent.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on November 20, 2012 at 12:31 PM

    Hi,

    This is what I see after cloning your form;

    Please try to do the same and see if that helps. Also, the three Conditional are Auto Responder Email and NOT Notifications Email. I don't exactly know if that matter but I would suggest to create them as "Notification Email" rather than Auto Responder.

     

    Thank you.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on November 20, 2012 at 12:41 PM

    Also, in addition to my response above. When creating your Form Notifications, please try using noreply@jotform.com as your "Sender Email" to ensure mail delivery.

    Also, whitelist jotmails ip addresses.

    Thanks

  • Profile Image
    camaravalladolid
    Answered on November 21, 2012 at 02:15 AM

    Hi, the problem continue. don't save the conditions mail. If the mail is aaaa@a.com: OK. but if is {mail10}: ERROR, and don't save.

    .

    The form id: 22543801149955.

  • Profile Image
    liyam
    Answered on November 21, 2012 at 03:38 AM

    Thank you for reporting this to us, camaravalladolid.  I was able to replicate the issue.  I also have forwarded this matter to the development team.  We'll let you know as soon as we have updates on this matter.

    Thank you for your patience.

  • Profile Image
    guest_22905068879063
    Answered on November 21, 2012 at 03:38 AM

    @camaravalladolid

    Fixed this too, you can add emails like {emailXX}.


  • Profile Image
    camaravalladolid
    Answered on November 21, 2012 at 04:59 AM

    This works correctly now.

    Thanks!

  • Profile Image
    liyam
    Answered on November 21, 2012 at 05:07 AM

    Thank you for letting us know, camaravalladolid.  Please let us know if you have other concerns.