So the steps for this seems to work when the script is sourced with htt

  • Profile Image
    pixonti
    Asked on November 25, 2012 at 04:17 PM

    So the steps for this seems to work when the script is sourced with http://www.jotform.com/min/g=feedback, but not when sourced with http://www.jotform.com/min/g=feedback2. I'm guessing this is a new version of the script, but does not support the iframeparameters.



    This is a re-post of a comment on Adding parameters in Lightbox and Feedback forms

  • Profile Image
    fxr
    Answered on November 25, 2012 at 04:29 PM

    The parameters should work just the same.

    What problem exactly have you run into?

    If you can share a link which contains the lightbox code, it should help us troubleshoot the problem for you,

  • Profile Image
    onceproject
    Answered on December 21, 2012 at 04:28 PM

    Hi, I'm having the same issue.

    Here is the code I'm using for the form:

    --------------------------------------------------

          <script src="http://max.jotfor.ms/min/g=feedback2" type="text/javascript">
      new JotformFeedback({
      formId:'xxxxxxxxxxxxxxx',
      base:'http://jotform.co/',
      windowTitle:'Request Info',
      background:'#FFA500',
      fontColor:'#FFFFFF',
      iframeParameters: {
            'q12_car': 'toyota'
            },
      type:false,
      height:500,
      width:700
      });
     </script>

    --------------------------------------------------

    this is the source code from the browser:

    -----------------------------

    <input type="hidden" class="form-hidden" value="" id="input_12" name="q12_car" />

    ------------------------------

    When I submit the form, and see the response on my email, I can't see the car field or answer.

     

    Is there something I'm doing wrong?

     

  • Profile Image
    fxr
    Answered on December 21, 2012 at 04:54 PM

    Hi onceproject,

    You should really open a new thread for your own issue.

    But is it that not all the data from the form submission is not showing in your email notifications or is it something else?