My Old Questions Are Gone!!! - URGENT PRO MEMBER!

  • Profile Image
    guest_23338041929051
    Asked on November 29, 2012 at 09:49 PM

    Hello,

    I wanted to update one of my past questions so as usual I logged in, went to the forum and clicked the "asked" button and it said no conversations. I know I hade opened atleast 5 forum posts 1-3 were private. And now they are not their. I have an issue with this because I needed to update one of them.

    Please let me know whats going on.

  • Profile Image
    guest_23338041929051
    Answered on November 29, 2012 at 09:51 PM

    I'm a registered member with username yasincoproductions - I posted this while logged in. When I click the forum tab it says im logged out but when I click the my forms tab it says im logged in. something is happening with JotForm!

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on November 29, 2012 at 10:22 PM

    This is a bug that is supposed to be resolved by our developers.

    Please, go to the forum link , click on the Login icon on the top, from there click on the My Forms page and see if this resolves the issue

  • Profile Image
    guest_23338041929051
    Answered on November 29, 2012 at 10:48 PM

    Hmm, if my username on this post is yasincoproductions than what you said worked.

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on November 29, 2012 at 10:55 PM

    Actually nope, it is still the guest user.

    Can you please tell me if you are using our main domain  jotform.com   or is it  jotform.us ?

    Have you cleared your browser cache?

    Can you also describe what is the process thattakes whenever you post the question?

    You should be using your username and/or  the email address linked to your account support@ycp****.com

    Let me know if nothing works for you

  • Profile Image
    guest_23338041929051
    Answered on November 29, 2012 at 11:01 PM

    I always use JotForm.com exept for that one time you had a DDoS attack and I waa told to use jotform.us but currently like 99.5% of the time I use JotForm.com (I am now too). I confirm that I am logged into JotForm properly. You can say my email address Its support@ycpitech.com - no big deal. My username is yasincoproductions. I am logged in when I click the my forms tab I am logged in but when I post in the forum I am logged out.

  • Profile Image
    yasincoproductions
    Answered on November 29, 2012 at 11:03 PM

    Now I am trying just JotForm.com without the www. 

  • Profile Image
    yasincoproductions
    Answered on November 29, 2012 at 11:04 PM

    YAY!!! It works, all I did was remove the www. infront of the jotform.com domain and it worked. Thanks for the help.

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on November 29, 2012 at 11:09 PM

    Very great to see the issue is now resolved!

    However we will keep an eye if this is an isolated case or a bug the developers need to fix to

    Cheers!