Having a problem cloning my forms!!

  • Profile Image
    peppyuk
    Asked on November 30, 2012 at 08:55 AM

    Hi,

    I seem unable to clone any of my forms. I end up with a flank form!

    Please could you advise.

    Kind regards

    Graham

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on November 30, 2012 at 09:08 AM

    Hi Graham,

    Sorry for the inconvenience that may have caused. As I've check your form, I found out that your account using domain jotformeu.com. Can you please log into your account using http://www.jotformeu.com/ and try to clone one of your form if the said issue still persists or not.

    Thank you!

  • Profile Image
    peppyuk
    Answered on November 30, 2012 at 09:41 AM

    Hi,

    Still seem to be havng problems. Unable to access form or do anything! Seems to be a glitch!

    Kind regards

    Graham

  • Profile Image
    Goldo
    Answered on November 30, 2012 at 11:34 AM

    I was able to clone some of your forms successfully. I've also noticed a lot of Clone forms in your account and when checked it seems to be a full form.

    Have you tried using a different browsers? Firefox or Chrome maybe?

    Please check and let me know if you are still having the issue.

  • Profile Image
    peppyuk
    Answered on November 30, 2012 at 12:16 PM

    I am unable to use Jotform at all now with Firefox. It will work with Internet Explorer.

    Any suggestions as to how I can get it working agian in Firefox? It has never been a problem until today!

    Thanks for your help.

    Graham

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on November 30, 2012 at 01:33 PM

    Hi Graham,

    Have you tried clearing your browsers cache and or everything? From Download History to Site Preferences? Please do and let us know for results.

    Thank you.

  • Profile Image
    peppyuk
    Answered on November 30, 2012 at 01:47 PM

    Hi Welvin.

    That seems to have sorted it.

    Thank you to all you guys for your help.  It is very much appreciated.

    Have a good weekend

    Regards

    Graham

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on November 30, 2012 at 01:48 PM

    Great! Please be sure to let us know if you encounter some other issues again. Thanks