Trouble with replace images

  • Profile Image
    Tannvernet
    Asked on December 07, 2012 at 03:28 AM

    I have replaced two pictures in my form, and it looks OK in edit mode, but when viewing the old photos coming up. I have renamed them, but it does not help. See print screen

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on December 07, 2012 at 03:50 AM

    Your form might have been affected by a data replication delay. For what it's worth, the form looks updated now, at least on my end.

    Can you please confirm if the same can be said on your side?

    If the problem is still persisting, try changing the form URL from http://form to http://www

    For example:

    http://www.jotform.com/form/13214022392

  • Profile Image
    Tannvernet
    Answered on December 07, 2012 at 03:56 AM

    No your screenshot content the wrong pictures. I is my screenshot who is right.

  • Profile Image
    Tannvernet
    Answered on December 07, 2012 at 03:58 AM

    No your screenshot content the wrong pictures. I is my screenshot who is right.

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on December 07, 2012 at 04:15 AM

    Sorry about that. It does seem that there really is a delay in data replication. I have submitted a report ticket for this issue.

    We will inform you when this problem is resolved. We'd appreciate your patience on this matter.

    Thank you.

  • Profile Image
    Tannvernet
    Answered on December 07, 2012 at 04:21 AM

    Thank You - I think the problem is that the updated form is not stored. Lokk forward to hear from you.

    Once again thnk you for quick answer

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on December 07, 2012 at 07:52 AM

    The server problem has been completely resolved. Thank you very much for your patience.

  • Profile Image
    Tannvernet
    Answered on December 08, 2012 at 03:30 AM

    May be but the form will not be updated at the website. Se the right screen drop in my first question and how it looks at the web with the old version

    http://form.jotform.com/form/13214022392

  • Profile Image
    Tannvernet
    Answered on December 08, 2012 at 04:28 AM

    I have solved the problem by change the url from

    http://form.jotform.com/form/13214022392

    to

    http://form.jotformeu.com/form/13214022392

    at the website, but in my form the source code still is http://form.jotform.com/form/13214022392

    What happend?

  • Profile Image
    liyam
    Answered on December 08, 2012 at 04:40 AM

    Hello Tannvernet.  I'm not sure I understood what you mean by "in my form the source code still is http://form.jotform.com/form/13214022392".  Can you explain a bit about this? 

  • Profile Image
    Tannvernet
    Answered on December 08, 2012 at 04:49 AM

    How can I put a screenshot in the answer?

    What I mean is the code in the embed form wizard where I use the direct link

     http://form.jotform.com/form/13214022392

    But I had to use 

    http://form.jotformeu.com/form/13214022392

    if not the form will not update



  • Profile Image
    liyam
    Answered on December 08, 2012 at 06:02 AM

    Hello Tannvernet.  Thank you for your clarification. 

    You can try uploading your image to any image sharing site such as Photobucket.  Or you can try this page, get the URL and click on the tree icon on the editor here or simply post the image URL.

    To answer your concern -- Your form that appears at form.jotform.com is actually a clone from the other server from where you are logged in.  And by default, the embed form wizard prints the URL form.jotform.com for sharing forms.  Sometimes there happens to be a delay on replication on the content and structure of your form from one domain to another which is why this happens at times.

    If you need further clarification on this, please do let us know.

  • Profile Image
    Tannvernet
    Answered on December 08, 2012 at 07:50 AM

    OK thank you for quick answer