HIdden fields not showing after Get Form URL edit used

  • Profile Image
    EMCSecurityEMC
    Asked on August 23, 2018 at 04:53 PM

    Hello,

     

    I created this form and conditions exactly like another form with the Get For URL so the customer can complete the remainder of the form and sign it.  I hid the fields I don't need our reps to see and made a condition to show them after the customer clicks the link back to the form edit and sign.  The problem is the hidden fields are not showing up on the editable form. 

     

    Here is the form URL - https://form.jotform.com/82346538463160

    Here is the edit form URL - https://www.jotform.com/edit/4108656052164115118

    You can see that the hidden parts of the form are not showing in the edit URL.

    Thank you!


    Please disregard the image I uploaded - it is not the correct image.  Thanks.


  • Profile Image
    jonathan
    Answered on August 23, 2018 at 06:45 PM

    It was not working due to conflict on show/hide conditions. There are condition statement that affect similar fields.

    1535064209zzz 2018-08-24 06.41.49.png

    and

    1535064238zzz 2018-08-24 06.42.15.png

    ---

    To fix, try removing the fields that were involved in the different condition statement. Make sure that those fields were only used once in condition statement.

    Let us know if issue persist.




  • Profile Image
    EMCSecurityEMC
    Answered on August 24, 2018 at 08:43 AM
    Thanks. I removed those fields from the 2 conflicting conditions but it is still now showing the fields I need shown here:
    [cid:image003.png@01D43B83.0F25FF50]
    [cid:image004.jpg@01D43B83.7A222680]v
    Best Regards,
    Jennifer Kimble
    Marketing & Communications Manager
    EMC Security
    55 Satellite Blvd NW
    Suwanee, GA 30024
    770-963-0305 x131
    www.emcsecurity.com
    [EMC Security sign logo with NO website - white background only higher res]
    ...
  • Profile Image
    Mike_G
    Answered on August 24, 2018 at 11:45 AM

    On the conditions that involve the Get Page URL widget, I have noticed that you have used the field state "Is Equal To".

    1535125423t11_41_20.png

    Please update the conditions and make it "Contains" instead.

    1535125512t11_44_23.png

    That should solve the issue that you are having.