To the Attn of Turkish Developers Please ! | Formun Çıkmaması

  • derenkoray
    Asked on September 23, 2018 at 12:37 PM

    Arkadaşlar Selam,

    Derdimi önceleri İngilizce antattım ama bu arkadaşlar milli sorunu Amerika'dan ne yazık ki çözemiyorlar. Bu satırları da Londra'daki merkez ofisimizden yazdığım için biz de az sonra aktaracağımız soruna buradan da müdahele edemiyoruz.

    Sorun Şu :

    Bazı formlarımıza Türk Telekom ve Türk İnternet sağlayıcıları ile erişilemiyor. Kodları gömsek de ulaşılamıyor, link olarak versek de ulaşılamıyor. Türkiye çapında 50'den fazla okulla çalışıyoruz ve bu sayede yüzlerce veli ile temas halindeyiz. Bu insanların çocukları için doldurmaları gereken formlar var ve yarısından fazlası aynı şikayetle bize dönüp "Formların olmadığının" bilgisini bizlerle paylaştılar. 

    Hakikaten Türkiye'de bulunduğumuz süre zarfında sorun çıkan formları "Preview" yaptığımızda bile PC bize bu formları göstermiyordu. Tekrar ediyorum buradan ve yurtdışından bakıldığında formlar sorunsuz çalışıyor.

    Şikayet ve mağduriyetin artması üzerine sorunu 2 şekilde çözmeye çalıştık

    1- Alternatif olara Cognito Forms ile çalışmaya başladık ve Jotform'daki üyeliğimizi Basic pakete çektik

    2- Velilerimize formlara ulaşmak için VPN kullanmalarını tavsiye ettik. Bunu yapabilen veli var yapamayan veli var.

    Özet olarak sizden Türk Developer'lar olarak bu konuya bir çözüm getirmenizi bekliyoruz. Başka bir firmaya aylık ödeme yapmak istemiyoruz çünkü tüm yatırımımızı yıllardır JotForm'a yaptık (Üyelik tarihimize bakınız)

    İnsanlara formlara ulaşmak için Wikipedia erişim muamelesi yapmalarını arzu etmiyoruz ve bu konu ile ilgili sizlerden dönüş bekliyoruz.

    İlgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

    Koray Altan M.Sc.,

    Deren Koray Group Int'l - Tourope UK

    Kurucu

    +447425925953

    Jotform Thread 1588824 Screenshot
  • Kiran Support Team Lead
    Replied on September 23, 2018 at 1:51 PM

    We are sorry for the inconvenience this may have caused. I see that the issue has already been forwarded to our backend team on your previous thread https://www.jotform.com/answers/1473949. I have now updated the ticket with the additional information provided by you. I've also sent a note to our backend team to see if there is any progress in this regard. If there is any news, you'll be updated on the other thread.

    Thank you!