Latin accent á, é, í, ó, ú breaks conditionals

  • Profile Image
    lafototeca
    Asked on January 12, 2013 at 10:35 AM

    Hello. Im working on a form called Inscripciones. 

    I have a drop-down menu with three options, one of which has a latin accent: é.

    I have a conditional to show/hide another field depending of the drop-down menu options.

    Here's the problem: The conditional will work only on the drop-down menu options that dont have an accent. If I take away the é accent it will work just fine with all of the options. 

    I tried using é with no luck, it still doesn't recognise the conditional rule. 

     

    I asume this is a backend coding problem, so is it possible to have a solution to this problem? So far, it would be the only issue to stop me from using Jotform, and I really want to use it!

    Let me know.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on January 12, 2013 at 11:07 AM

    Hi,

    Apologize for the issue. The only possible way to let the conditional logic work on your form is to use letters without the accent. 

    I have created a ticket about this and forwarded it to our Development Team. We will get back to you as soon as we have any updates.

    Thanks

  • Profile Image
    lafototeca
    Answered on January 12, 2013 at 11:47 AM

    Thank you for this, 

     

    I will wait for your notice.

  • Profile Image
    Deygus
    Answered on January 12, 2013 at 11:49 AM

    You are welcome and this thread will be updated when our Development Team gets the chance to take a look into it as soon as they can. In the meantime we do appreciate any patience until then.

  • Profile Image
    liyam
    Answered on January 17, 2013 at 10:32 PM

    Hello lafototeca.  Do you have a cloned form where this issue continues to happen?  Or is this issue still happening at the current form that you're using? 

    Thanks.

  • Profile Image
    lafototeca
    Answered on January 18, 2013 at 01:50 PM

    Hello. I will clone the one I'm using, and name it Latin Accent Clone for you to check it out.

  • Profile Image
    lafototeca
    Answered on January 18, 2013 at 01:54 PM

    Done. You can view it here: http://form.jotform.co/form/30175441311845

  • Profile Image
    liyam
    Answered on January 18, 2013 at 02:34 PM

    Thank you for the update, lafototeca.  I see now the problem.

    We'll get back to you on this.

  • Profile Image
    liyam
    Answered on January 18, 2013 at 07:38 PM

    Hello lafototeca.  I tried to save your form and for some reason, it's now working.