Captcha is displaying before submitting the form

  • Profile Image
    mbard005
    Asked on January 17, 2019 at 08:14 AM

    Hello,

    For some reason I am getting a captcha before I am allowed to submit this form.


    https://www.jotform.com/build/90133861288157


    Any ideas?


    Thanks,


    Michael

  • Profile Image
    Kiran
    Answered on January 17, 2019 at 10:25 AM

    I have tried submitting your form from my end and I was able to submit it without any issue. Are you still experiencing any issue with the form? If so, please try submitting the form from a different location or a device. You may try using your mobile device with data connection to see if you are still able to replicate the issue. If the issue still persists, we request you to get back to us with the screenshot of the error so that we can take a look and assist you further.

    Thanks!


  • Profile Image
    mbard005
    Answered on January 17, 2019 at 11:43 AM
    I am getting this on every form.
    [image: image.png]
    ...
  • Profile Image
    mbard005
    Answered on January 17, 2019 at 11:43 AM
    I have also tried a different browser. I used internet explorer and am
    still getting the same captcha. I have also filled out the main form and
    previewed the answers, submit it and it also receives the same captcha.
    There is only a few pieces of information that is being transmitted as
    well. I have filled the entire form but only a piece of the information is
    being saved.
    ...
  • Profile Image
    Kiran
    Answered on January 17, 2019 at 12:27 PM

    It looks like that you have attached the screenshot to the reply email. Please note that the images attached to the reply email cannot be posted back to the forum post. Please open the thread using the URL https://www.jotform.com/answers/1703525 and see the image below to attach the images to the post.

    ForumScreenshotUpload.png

    We will wait for your response. Thank you!