What is JotForm?
JotForm is a free online form builder which helps you create online forms without writing a single line of code. No sign-up required.

At JotForm, we want to make sure that you’re getting the online form builder help that you need. Our friendly customer support team is available 24/7.

We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. This is why many of our support forum threads are public and available to be searched and viewed. If you’d like help immediately, feel free to search for a similar question, or submit your question or concern.


  • Profile Image

    jotforms no longer load from my location

    Asked by pkman on January 28, 2013 at 11:09 AM

    Hi,

     

    I have been using jotforms for a while with no issue at this domain - tributesbydesign.com - but ever since this morning they are no longer loading for me in any browser. I have a remote third party test them and they are working fine. Could this be a firewall issue? I set my computer as a dmz and still nothing, even with everything wide open. I'm not sure what else to do. Thoughts?

    Page URL:
    http://www.tributesbydesign.com/account_signup.html

  • Profile Image

    Answered by pinoytech on January 28, 2013 at 11:50 AM

    Hi,

    Your form is working fine now our end upon checking. Have you tried already clearing your browser cache and cookies? If not, can you please give a try?

    Thank you!

  • Profile Image

    Answered by pkman on January 28, 2013 at 11:54 AM

    Thanks for the reply. Yes, I did try clearing cache and cookies and that didn't resolve the issue. I also tried it on multiple device/laptops at my location, all with the same issue. I had my co-worker in WI test the forms on the site and he said they are working fine. Also, at my location, I turned off the wifi on my phone and the forms loaded fine through data only. Its seeming like my router or isp at this point. Strange that it worked fine last Fri, but now this morning I have the issue...

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Welvin on January 28, 2013 at 12:31 PM

    Hi,

    Please check your router settings. You may have accidentally added jotform domain to your website block list, if this settings were fine then please try contacting your ISP.

    Please try to reset your router. This might help too.

     

    Thanks

  • Profile Image

    Answered by bluefishy310 on January 28, 2013 at 12:33 PM

    I'm having the same issue, since this morning.

  • Profile Image

    Answered by pkman on January 28, 2013 at 12:40 PM

    Bluefishy, are you by any chance with ATT U-verse?

  • Profile Image
    JotForm Support

    Answered by Welvin on January 28, 2013 at 01:13 PM

    Hi bluefishy and pkman,

    Please consider trying my suggestions above. That might help. Please get back to us for results. Also, try clearing your browsers cache and cookies.

    I have whitelisted your IP Addresses, I hope this will help too.

    Thanks

  • Profile Image

    Answered by pkman on January 28, 2013 at 02:06 PM

    Welvin, I have tried everything listed above. Even call att uverse and they say they can access the forms on my site fine and there is no problem on our modem/router. I did a factory restore on the router and still the problem exists.

  • Profile Image

    Answered by jeanettebmz on January 28, 2013 at 02:45 PM

    It seems there is an erratic behaviour with some of our pages

    I am forwarding this to 2nd level

  • Profile Image
    JotForm Founder

    Answered by aytekin on January 29, 2013 at 12:30 PM

    We disabled CloudFlare for jotform.us again now. If the problem continues please let us know. 

  • Profile Image
    JotForm Founder

    Answered by aytekin on January 29, 2013 at 12:31 PM

    The form here works fine on my end:

    http://www.tributesbydesign.com/account_signup.html

     

    If you have problem with a form please make sure to include the URL of it. 

  • Profile Image

    Answered by pkman on January 29, 2013 at 12:34 PM

    Strange indeed. They are still not really loading on my end. But sometimes they do, but I have bullets now next to each line item. 

     

    http://www.tributesbydesign.com/mem_template_2_sub.html

  • Profile Image

    Answered by jeanettebmz on January 29, 2013 at 01:09 PM

    I think that could be a browser issue, as I am able to see the form just find on our end

     

    Please clear its cache and try to reload it

  • Profile Image

    Answered by pkman on January 29, 2013 at 02:08 PM

    Everything appears to be working properly now. Thank You very much!