All of my forms are not loading on any of my sites...?

  • Profile Image
    concepium
    Asked on January 29, 2013 at 11:50 AM

    You guys are awesome and have, without a shdow of a doubt, the best tool going for online forms! ON another note though...since you've guys have made the 1 Million User announcement this morning none of my sites are loading properly(loading slowly) and the forms are not showing up at all on any of my sites?

    Please help, thanks!

  • Profile Image
    moonzkie
    Answered on January 29, 2013 at 01:05 PM

    Hi,

    Thank you for such nice words, we really appreciate it.

    I have checked the URL you have given and I was able to view your forms fine. Are you still experiencing the said issue? If yes, which browser were you using? Also, can you please try to clear your browser's cache then try to open the pages again.

    Thank you.

  • Profile Image
    concepium
    Answered on January 29, 2013 at 04:05 PM

    Hey guys,

    When you responded above, I had took a look at the forms and all of them seemed to be back and working, but now they are not loading again....

  • Profile Image
    EduardoMendez
    Answered on January 29, 2013 at 05:37 PM

    Hi there, 

    We apologize as today we have experienced temporary issues.

    I have cleared the cache of your form on our side.

    Please let us know if the issue continues.

  • Profile Image
    EduardoMendez
    Answered on January 29, 2013 at 05:38 PM

    Also, 

    For the mean time please do this quick fix by changing jotform.us to jotform.com domain.

    Change your embed code from below and that should fix the issue.

    <iframe id="JotFormIFrame" style="width: 100%; height: 942px; border: none;" src="//form.jotform.us/form/30198481468160" height="240" width="320" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

    to

    <iframe id="JotFormIFrame" style="width: 100%; height: 942px; border: none;" src="//www.jotform.com/form/30198481468160" height="240" width="320" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>