Forms Suddenly Stopped Working

  • Profile Image
    avconnectonline
    Asked on January 29, 2013 at 10:26 PM

    I am using two of your forms on seperate website. Both have stopped working. 

    Also, when I "preview" on yoiur site it does not find the website. 

  • Profile Image
    ffv
    Answered on January 29, 2013 at 10:47 PM

    We had something similar too. When you hit save and continue adding to the form then save again, 

    it only saves from the first point

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on January 30, 2013 at 12:02 AM

    Hi Guys,

    I have cleared your form cache, would you mind checking your forms now? Kindly update us if the problem is fixed.

    Also, this might be related to the announcement we've posted on our support forum.

    "AT&T users might be experiencing access problems to JotForm.Us based forms. The issue is related to our additional security layer - Cloudflare. Our Technicians are looking into it."

    Our technicians are still looking into the problem, hopefully they'd be able to fixed this as quickly as possible. We are truly sorry for the incoveniences caused.

  • Profile Image
    avconnectonline
    Answered on January 30, 2013 at 03:31 PM

    Not fixed. Still using .com work around as opposed to .us. 

  • Profile Image
    sfsailing
    Answered on January 30, 2013 at 03:54 PM

    Ours is not fixed either and .com won't even work.  Any suggestions?

  • Profile Image
    EduardoMendez
    Answered on January 30, 2013 at 06:14 PM

    According to our Security layer provider, CloudFlare, problem is related with AT&T's DNS servers.

    If you're not using AT&T as an ISP, it still may affect your connection if your ISP is working with AT&T.

    We suggest you to use Global DNS servers (4.2.2.1 to 4.2.2.4), Google DNS Servers (8.8.4.4 and 8.8.8.8) or OpenDNS (208.67.222.222 and 208.67.220.220).

    @CloudFlare : The only issue we have seen with AT&T today is not actually with us (timing out well before it hits our network; appears to be a recursive DNS issue)

    We are not completely sure , but you couñd try to bypass router settings by setting custom DNS servers directly in Windows.

  • Profile Image
    avconnectonline
    Answered on January 30, 2013 at 09:18 PM

    Eduardo, that didn't work. I know you aren't personally responsible for this but...

    I understand it is all jacked up right now, stuff happens. However, is this going to be fixed or will fingers just be pointed? 

  • Profile Image
    avconnectonline
    Answered on January 30, 2013 at 09:19 PM

    I should add I tried the cloning trick too...works like the .com trick. By works I mean it takes minutes to load. 

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on January 31, 2013 at 12:59 AM

    @avconnectonline

    Hi, we do apologize for any inconvinience caused. The issue with the security provider is not yet fully resolve at this time. This is the reason of your My Forms taking longer to load.

    Our higher ups will surely announce as soon new update status are available.

    Thank for your understanding.