Form not updating - even for preview

  • Profile Image
    fronton
    Asked on January 31, 2013 at 12:46 AM

    Hi,

    I have made some changes to a form and they do not appear either on the live form or on the preview while editing.

    thanks,

    Sharon

  • Profile Image
    liyam
    Answered on January 31, 2013 at 02:01 AM

    Hello Sharon.  Upon checking, I found your form on the Trash tab. Here is a sample screenshot to where you can find the Trash tab.

    Since you have a similar name of the form that is active, I decided not to restore your form for you.  You can select the form in the list under the Trash tab and then click the green Restore button if you wish for this to be active again.

    If you need further assistance, please do let us know.

    Thanks.

  • Profile Image
    fronton
    Answered on January 31, 2013 at 02:05 AM

    Thanks for the quick response - it became more urgent to finish, so I had to clone the form and remove the original.

    I have seen this problem reported over the last year in the forum. Often the responses relate only to embedding, but my changes were not even being reflected in the preview.

  • Profile Image
    liyam
    Answered on January 31, 2013 at 02:50 AM

    Thanks for the reply and sorry for misunderstanding.  This certain issue about the updates not reflecting may be because of the delay on the replication of the server to another that shows the preview.  Usually, changing the URL from http://form.jotform to http://www.jotform fixes the concern of users to see changes if in case the preview does not show up the changes immediately. 

    If you still encounter problems such as this, please do let us know.

    Thanks.

  • Profile Image
    fronton
    Answered on January 31, 2013 at 07:20 PM

    Thanks again. I wasn't using a form.jotform address, although I see now that that is exactly what the preview does.

    Will post if I see it again.