Changes not flowing through

  • Profile Image
    akotoulas
    Asked on January 31, 2013 at 09:04 PM

    The changes made to forms are not flowing through although they are showing in preview. It is not the cashe. We tried on multiple computers and platforms.

  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on February 01, 2013 at 02:19 AM

    Hi,

    Sorry for the inconvenience that may have caused. It seems like we have CDN delay issues. In order to fixed this, please change your form code url from "http://form" to "http://www".

    For example if you are using iFrame.

    From:

    <iframe allowtransparency="true" src="http://form.jotform.com/form/xxxxxxxxxxxxx" frameborder="0" style="width:100%; height:1287px; border:none;" scrolling="no"></iframe>

    To:

    <iframe allowtransparency="true" src="http://www.jotform.com/form/xxxxxxxxxxx" frameborder="0" style="width:100%; height:1287px; border:none;" scrolling="no"></iframe>

    Thank you!

  • Profile Image
    abcsforlittlepeas
    Answered on February 01, 2013 at 12:51 PM

    Hi pinoytech, 

     

    I am having the exact same problem, however, I already been using the "http://www." as that is what I was advised to do when I had this problem before. I need these changes to show immediately. Any other fixes for this?

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on February 01, 2013 at 01:04 PM

    @abcsforlittlepeas

    Can you please  share with us the URL of your form so we can check further?

  • Profile Image
    abcsforlittlepeas
    Answered on February 01, 2013 at 01:08 PM

    Is there a way I can send it privately?

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on February 01, 2013 at 01:22 PM

    yes, open a separte private thread (tick the private box) with this title "changing from form.  to  www  will not show updates", or something similar

  • Profile Image
    abcsforlittlepeas
    Answered on February 01, 2013 at 01:35 PM

    Thank you very much for your help. It has been submitted privately. I hope you get it. There was no confirmation or anything like that that it had been sent, it just went back to the forum page when I hit submit. Is there a way to access it to make sure it went through?

  • Profile Image
    jeanettebmz
    Answered on February 01, 2013 at 01:42 PM

    Ok great, I'll check on that

  • Profile Image
    abcsforlittlepeas
    Answered on February 01, 2013 at 01:47 PM

    Thank you. I still can't find a way to access the private question, but I just refreshed my registration form and the change has come through. I am not sure if you guys did that or if it was just a delayed reaction. Whatever way it went, thank you for your help.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on February 01, 2013 at 02:25 PM

    Hi,

    Here's the private thread:

    http://www.jotform.com/answers/173410-Changing-from-form-to-www-will-not-show-updates

    Great to know that it is working now. Cheers!