Slide Time Picker: Value of "00" & "05" is not displayed correctly for Minutes & seconds.

  • Profile Image
    hiraieikaiwa
    Asked on February 18, 2019 at 09:48 PM

    Hello,

    I tried to use the widget called "Slide Time Picker" and I think I found a bug.


    Here is how you get the bug....

    1) Insert the widget on your form

    2) set the widget settings to "Show seconds = No"


    Test your form in the preview mode.


    Select the time 13:15 with the slider.....it will return 13:15 correctly.

    However, if you set 13:00 or 13:05...it will return 13:0 respectively 13:5


    I have not found any way to solve this. Therefore I think it is a bug.

    Please guide me how to solve it or if it is a bug, please inform me when you plan to fix it.


    Thank you very much in advance for your support.

    Best Regards,

    B

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on February 18, 2019 at 11:07 PM

    I am sorry for the trouble caused to you. I did test the "Slide Time Picker" widget and I am able to replicate the issue you are having. If we select "00" or "05" in seconds dropdown, the submission shows "0" and "5" respectively.

    I am reporting this to our backend team. We will get back to you as soon as we have any update on this.


  • Profile Image
    hayk
    Answered on April 26, 2019 at 09:01 AM

    We are sorry for the delayed response. We have updated the widget and the problem has been resolved. Please check out the widget once again and let us know if the issue persists. Thanks for reporting the issue.

    Regards,

    Widget Team