My form I embedded on my website has disappeared! Anyone having the same problem?

  • Profile Image
    leonardomitchell
    Asked on March 15, 2011 at 12:00 PM
  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on March 15, 2011 at 12:03 PM

    Please provide exact info about your problem, such as your website's URL, so I could take a look at it and see what I can do.

  • Profile Image
    leonardomitchell
    Answered on March 15, 2011 at 12:07 PM

    It seems this is happening on Safari browser. http://www.dog-website-designer.com/I-want-a-Free-Website

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on March 15, 2011 at 12:22 PM

    Your web site did not work on my end. I also used a 3rd party site checker and it seems to be down:

    http://downorisitjustme.com/res.php?url=http%3A%2F%2Fwww.dog-website-designer.com%2F

  • Profile Image
    NeilVicente
    Answered on March 15, 2011 at 12:28 PM

    Your site is ok on my end, however, the form is indeed not working on Safari 5. I will forward this issue to our developers.

  • Profile Image
    leonardomitchell
    Answered on March 15, 2011 at 08:32 PM

    Is there any news in regards to this problem?

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on March 16, 2011 at 12:47 PM

    I still get this:

    Yes, you are right dog-website-designer.com/ appears to be Offline!

    On this page:

    http://downorisitjustme.com/res.php?url=http%3A%2F%2Fwww.dog-website-designer.com%2F

  • Profile Image
    serkan
    Answered on April 14, 2011 at 08:26 AM

    @leonardomitchell I've checked your site and it seems you are using Google site Builder for your site.

    This seems like a bug on their software. Have you tried using Google Sites Embed option on our Embed wizard?