Video not loading in browser

  • Profile Image
    tothrivealberta
    Asked on March 06, 2019 at 01:05 PM

    Hi I have a 60 second introduction video I am trying to load but the browser button dosn't seem to open and the drag and drop doesn't work.  Any tricks to help me out?

    Thanks,

    Samantha 

  • Profile Image
    gerardw
    Answered on March 06, 2019 at 02:27 PM

    What I understood is, your youtube video is not loading when you preview your form.

    If this is the case, I have reviewed your form link and I didn't face any issue which you have mentioned.

    I request you to please share me the below details so that I can investigate it further:

    1. Which browser you are using?

    2. Provide me the screenshot of the issue, if any.

    3. Clarify what do you mean by Drag and drop, is it related to - while creating the form?

    I will be waiting for your response.


  • Profile Image
    tothrivealberta
    Answered on March 07, 2019 at 12:43 AM
    No I would like to remove the you tube video and just have a video if possible. I just tried using chrome before I used safari. Here is a quick video of what I mean
    Thanks
    Sent from my iPhone
    ...
  • Profile Image
    Victoria_K
    Answered on March 07, 2019 at 06:58 AM

    Unfortunately, we do not have an option to upload a video directly to the form. You would need to host a video at YouTube or elsewhere if you need to show the video on your form. Here is the list of video widgets, please check which one would work for you better: https://widgets.jotform.com/search/video 

    Also, the video you might have sent has not reached our forum. If you could upload it to your google drive and post a link here, we would be able to review it.