Every time I try to create a new form it is saying the the form is deleted. What should I do?

  • Profile Image
    Cynthia Mitchell
    Asked on February 13, 2013 at 09:41 AM

    Also when I try to edit a form the edits are not showing up.

  • Profile Image
    webmasterphi
    Answered on February 13, 2013 at 10:42 AM

    Hi Cynthia Mitchell,

    Have you tried to clear your web browser history, cookies and session? Maybe it's the reason why the updated form is not showing up or another thing is it might be due to the server glitches that we are experiencing. But don't worry this issue has been already escalated to the technica/development team for fixing. We are hoping for your patience and understanding.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on February 13, 2013 at 11:35 AM

    Hi,

    As per mentioned by webmasterphi, try to clear your browser's cache and cookies. If the problem still persist after that, then I suspect it is related to the replication delay issue between our servers which happens to be just now. But, we need to make it sure that that is the case here since your form is completely fine on my end.

    We'll wait your updates. Thanks!

  • Profile Image
    Cynthia Mitchell
    Answered on February 14, 2013 at 09:24 AM
    Yes the problem is still there. Will I be notified when the problem is corrected with your system?
    Sent from my iPhone
  • Profile Image
    pinoytech
    Answered on February 14, 2013 at 12:24 PM

    Hi Cynthia,

    I've cleared your form cache on our end now. Can you please check it again?

    Thank you!