Trouble with uploads in the form.

  • Profile Image
    evidencebasedbirth
    Asked on April 11, 2019 at 10:06 AM

    Hello!  We have had multiple people email our support desk saying they uploaded everything needed into the application, hit submit, and then got an error saying something was not uploaded. They then lost ALL THEIR WORK.  Why would this happen?  Since it is multiple people, I have determined that it is not user error. 

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on April 11, 2019 at 12:30 PM

    We're sorry for the inconvenience.

    I tested your form a couple of times, but I wasn't able to replicate this issue, the form submitted fine.

    Do you have any insight on how big the files were and could it be that the connection dropped since there are several upload fields? So the size of files could cause such an issue.

    Any information related you can share it could help.

    We'll wait for your response.

    Thank you!


  • Profile Image
    evidencebasedbirth
    Answered on April 11, 2019 at 12:35 PM

    I don't, unfortunately.  They are resumes and letters.  These files shouldn't be too big. Here is a screen shot of one of the submitter's errors.  And this is what she said - "This is the message I received, but I had attached my resume and proof of certification. I hit the back button and ALL fields were empty. I did not back anything up because I hadn’t planned to need to return to the application and kept the browser open as I added letters. "1555000536image_123923953.jpeg

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on April 11, 2019 at 01:55 PM

    May we know the form you're experiencing the issue on? 

    You can find the form URL following this guide: https://www.jotform.com/help/401-Where-to-Find-My-Form-URL 

    We will wait for your response. 

  • Profile Image
    evidencebasedbirth
    Answered on April 11, 2019 at 05:12 PM

    https://form.jotform.com/90025136264146

  • Profile Image
    evidencebasedbirth
    Answered on April 11, 2019 at 05:13 PM

    The issue happened before the password was added.

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on April 11, 2019 at 06:08 PM

    Thank you for providing the form. 

    I have just tested this and noticed the form works as expected, here is an example about how it works: 

    15550204631.gif

    May you please kindly clear your browser's cache and see if the problem persists? 

    Let us know how it goes.