Card Form: autonext not working with single choice and yes/no questions.

  • Profile Image
    bm2575
    Asked on April 16, 2019 at 07:44 PM

    Is there an issue with forms with single choice/ yes/no fields not going auto to the next question (using cards)? 

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on April 16, 2019 at 10:17 PM

    I made a test form https://www.jotform.com/91058112677963 and it appears to be working just fine.

    1555467368test_autonext.gif

    Can you please tell us which of your form have the issue so we can check/test.

    Let us know if issue persist.



  • Profile Image
    bm2575
    Answered on April 17, 2019 at 06:50 PM

    Hey Jonathan,


    Can you test this man? https://www.jotform.com/build/90994691282470 . Thanks!

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on April 17, 2019 at 08:38 PM

    I have tested it, and it does not work. I will forward this to our back-end team to check further. You will be updated via this thread.

  • Profile Image
    bm2575
    Answered on April 23, 2019 at 07:35 PM

    Any news from back-end?

  • Profile Image
    jonathan
    Answered on April 23, 2019 at 07:49 PM

    The submitted bug ticket report was now assigned to one of our maintenance team.

    There is no new update on the status of this time. But we will notify you here and in your email for any news/updates once available.


  • Profile Image
    yakupteke
    Answered on April 25, 2019 at 09:48 AM

    Hello,

    Sorry for the inconvenience caused.

    Problem is resolved right now.

    Please let us know if you need any further assistance.

    Regards.