Source code does not display currently saved form

  • Profile Image
    eurekainstitute
    Asked on February 18, 2013 at 03:48 PM

    I started a form " This Time of Your Life"  Save it early with just the title and submit button.  Came back a finished the form.  All looks well but when I paste in the code I get the earlier saved form.  No matter what I delete or change in the form, (that looks ok in all the different view), I always get the older form.  What to do?

  • Profile Image
    osyrys14
    Answered on February 18, 2013 at 04:03 PM

    If you tested the form with just the title and submit button in your browser on the page you're publishing it on, you will have to clear your browsers cache to reload the new version of the form.  Hope you're having a great day!

    Osyrys

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on February 18, 2013 at 05:44 PM

    Hi,

    Check your form now. It was just a delay on the updates of your form but it should be fine now. I'd suggest to clear your browser's cache and cookies first before rechecking your form.

    Thank you.

  • Profile Image
    eurekainstitute
    Answered on February 25, 2013 at 08:23 AM
    Hi,
    Checking in again. I have had several people call me and tell me the form
    is not loading on the webpage. It appears that the form will load when you
    use Firefox but not Internet Explorer. Any thoughts. Also on one of my
    computers the font on the form is different, your default "Times" I
    believe, when I have changed the font to Arial on the form. Please help I
    am coming into my busy season and can't afford to have people having
    trouble signing up for workshops.
    Looking forward to hearing back. By the way the website is
    eureka-institute.org and I have you forms loaded onto two workshops under
    workshops, northwest yogafest, and This time of your like. Also under
    youth adventure, Teen backpack.
    Cheers!
  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on February 25, 2013 at 08:53 AM

    Hi there,

    I am using IE8 - Windows 7 but the form loads on my end as expected.

    Can you please check it on your side? Please update us with your findings. Thanks!