offline yes, online no

  • Profile Image
    emmmal
    Asked on February 20, 2013 at 06:01 PM

    Hello!

     

    I`ve embedded a contact form in iweb, which appears well, when I open the website local on my computer. But when I want to browse the contact site in online mode, the site appears, but without the forms. I`m sure, that I`ve uploaded correctly the site via ftp.

    Does it need some special file in the root directory?

    I`m happy about any help!

    kind regards

    Emanuel

  • Profile Image
    emmmal
    Answered on February 20, 2013 at 06:07 PM

    PS: I tried also a form from another provider which I put also on the site, but that`s not the problem, I also had them separate, and both are not working.

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on February 20, 2013 at 08:57 PM

    Hi Emanuel,

    Please be sure to add the form as per advice on this guide: http://www.jotform.com/help/12-Adding-Form-to-an-iWeb-Page. Also, please make sure to re-upload the correct file to FTP and overwrite if prompted.

    Thanks

  • Profile Image
    lafunding
    Answered on April 26, 2013 at 02:44 PM

    I'm having the same problem.  The page loads offline but doesnt work online.  I have followed the instructions to a T.  Did anyone figure out why it's not working Online?

  • Profile Image
    lafunding
    Answered on April 26, 2013 at 03:05 PM

    OK I found out what's going on.   You must also upload the Scripts folder in from that iWeb publishes locally as well.  

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on April 26, 2013 at 04:01 PM

    @lafunding

    Glad to hear you've managed to sort this out. If you have any other questions or concerns, please feel free to open a new thread. Thank you!