PagSeguro integration: Form is displaying the error "The form encountered an error with the payment..."

  • Profile Image
    APLICATIVOFAMA
    Asked on May 21, 2019 at 11:02 PM

    Obrigado, vocês podem realizar o teste da integração com o PagSeguro?

    Ela também não está funcionando.

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on May 22, 2019 at 02:25 AM

    Could you please share the form where you integrated PagSeguro so we can check and test?

    We'll wait for your response.

    Thank you!

  • Profile Image
    APLICATIVOFAMA
    Answered on May 22, 2019 at 07:40 AM

    Pronto é este aqui:

    https://form.jotformz.com/91412775125657

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on May 22, 2019 at 10:56 AM

    It is not working, because you have not put the correct credentials. You need to make sure to put your Pagseguro email address and Token:

    1558536937wrong.png

    Please follow the video example that you will find in this guide: https://www.jotform.com/help/492-How-to-integrate-PagSeguro-with-your-form

    Let us know if you need more help, we will be glad to assist you.

  • Profile Image
    APLICATIVOFAMA
    Answered on May 22, 2019 at 02:03 PM

    Desculpas foram muitas mudanças para tentar corrigir o erro, acabei cometendo esse deslize.


    Porem, realizei as mudanças e preenchi o TOKEN com o número correto, pode verifica o porque o erro persiste neste formulário?

  • Profile Image
    BDAVID
    Answered on May 22, 2019 at 03:20 PM

    Do you still get the error when trying to process a payment on this form: https://form.jotformz.com/91412775125657

    Please share a screenshot of the error message that you receive. Follow this guide to post the screenshot: https://www.jotform.com/help/438-How-to-Post-Screenshots-to-Our-Support-Forum 

  • Profile Image
    APLICATIVOFAMA
    Answered on May 27, 2019 at 07:56 AM

    Ola, possuem alguma novidade a respeito?
    Já fazem alguns dias em que o problema foi levantado


    1558958160erropayment.PNG

  • Profile Image
    isabel
    Answered on May 27, 2019 at 10:15 AM

    Hi,

    I cloned and checked your form but I did not encounter with the same error. The problem can be caused by incorrect or incomplete information.

    Submitters should enter correct:

    E-mail (submitters should use the email address associated with PagSeguro account.)

    CPF or CNPJ (is an individual taxpayer identification number given to people living in Brazil, both native Brazilians and resident aliens, who pay taxes.)

    Sender Phone Number 

    Billing/State Address (submitters should use the abbreviation in State. Postal code etc should be the exactly correct.

    1558966408Screen Shot 2019-05-27 at 17.1


    In addition to that, you can use SandBox Mode to test PagSeguro. As you see in the information under the SandBox Mode section, when you enable SandBox, it doesn't charge real cards so you will be able to test the integration. 

    You should enter correct values even you make a test submission. 

    1558966482Screen Shot 2019-05-27 at 17.1

    If you need further assistance please let us know.




  • Profile Image
    APLICATIVOFAMA
    Answered on June 08, 2019 at 09:37 AM

    Ola,


    Tudo bem?

    Realizei os teste por SandBox e deu certo, funcionou perfeitamente.
    Porem, coloquei 1 item no valor de R$ 1.00, e tentei realizar o pagamento com um cartão de crédito real, para ver se conseguiria finalizar.

    E este erro persiste: 

    1560000370erropayment2.PNG

    Preenchi corretamente, mas ainda persiste.

    Vocês podem consultar o porque desse erro?


    https://form.jotformz.com/91583489421667


    Informo, que eu tentei realizar o pagamento sem ter uma conta cadastrada no pagseguro (comprador), então

    criei uma conta no pagseguro para comprador e utilizei as informações para efetuar a compra e também não

    deu certo, apresentou o mesmo erro.

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on June 08, 2019 at 12:43 PM

    Eu verifiquei a sua ferramenta de pagamento PagSeguro e parece que você desativou o modo sandbox. Você está usando as credenciais da conta do PagSeguro ao vivo na ferramenta de pagamento?

    Por favor, verifique e certifique-se de que você está usando a credencial da conta PagSeguro correta e ativa.

    Vamos aguardar sua resposta.

  • Profile Image
    APLICATIVOFAMA
    Answered on June 11, 2019 at 03:08 PM

    Oi, eu ativei sandbox exclusivamente para o test de cartão fictício e funcionou, e sim estou utilizando as contas corretas pagseguro e inclusive está ativa


    Porem o pagamento não funciona com cartões reais, só está funcionando com o cartão fictício pelo sandbox.

  • Profile Image
    Alan_D
    Answered on June 11, 2019 at 04:26 PM

    Thanks for your tests. I am reporting this issue to our backend team. I believe they can solve the issue and advise us here. 

  • Profile Image
    APLICATIVOFAMA
    Answered on June 13, 2019 at 03:06 PM

    Ola, tudo bem?


    Já possuem algum retorno a respeito?

  • Profile Image
    ashwin_d
    Answered on June 13, 2019 at 03:18 PM

    Infelizmente, ainda não recebemos nenhuma atualização de nossa equipe de back-end. Ao verificar o status do ticket, descobri que nossos desenvolvedores já estão analisando esse problema. Embora não possamos fornecer qualquer ETA, mas entraremos em contato com você assim que tivermos alguma atualização sobre isso.

  • Profile Image
    APLICATIVOFAMA
    Answered on June 17, 2019 at 01:33 PM

    Ola, tem alguma posição a respeito da minha solicitação?

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on June 17, 2019 at 02:50 PM

    I'm sorry, but there isn't any update at this time. I will follow up with the developer assigned for a possible update.

    We'll get back to you via this thread.

    Thank you!

  • Profile Image
    Alan_D
    Answered on June 18, 2019 at 05:52 AM

    Hello APLICATIVOFAMA,
    According to our backend team, since your test worked properly, you need to be able to get payments. Please note that test credentials will not work in the live mode.
    Can you please test your integration in live mode again?