Images still not displaying

  • Profile Image
    bgenrich
    Asked on February 25, 2013 at 10:00 AM

    Hello,

    Appologies for submitting another ticket about the same issue. I'm desperatly trying to get uploaded images to display in the email notification and auto-response email. I'm using the {IMG:uploadField} tag from the right and side menu without altering it in any way. I've also tried increasing the row height to 200px and adding {IMG:uploadField::175}. No matter what, I still get a broken image. This is occuring across multiple browers and email apps, of which I have checked the preferences to make sure ALL images are set to display. I can't figure it out.

    Has anyone gotten around this?

    Andy Hingtgen

    SCREENSHOT:
    __________________________________________


    images not displaying in email 

  • Profile Image
    bgenrich
    Answered on February 25, 2013 at 10:03 AM

    Here's a link to the form just in case:

    http://form.jotformpro.com/form/30315480982959

    Thanks,

    Andy

  • Profile Image
    jefreylandicho
    Answered on February 25, 2013 at 10:17 AM

    Are you using Safari while accessing your email? Can you try using a different browser like chrome or firefox and see if the issue still persists?

  • Profile Image
    bgenrich
    Answered on February 25, 2013 at 10:33 AM

    Yes, I've tried Chrome and Firefox. The image always comes in broken. I've tried changing the image heigh and row-height in the auto-response table just to make sure the img wasn't collapsed - but nothing I've tried is working.

  • Profile Image
    jefreylandicho
    Answered on February 25, 2013 at 10:36 AM

    Can you please post the link of the broken image url ?

  • Profile Image
    bgenrich
    Answered on February 25, 2013 at 10:43 AM

    You mean the link to the form? >> FORM

    The images I'm refering to are to be uploaded by customers filling out the form.

  • Profile Image
    bgenrich
    Answered on February 25, 2013 at 10:46 AM

    http://www.jotformpro.com/uploads/bgenrich/30315494149959/227615397793774527/AHORG+LOGO.png

    Sorry, I think this is what you were looking for. 

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on February 25, 2013 at 11:29 AM

    Hi Andy,

    I have tested a cloned version of your form here and the image displays directly on my gmail.

    Is this already resolved? Can you please make a test again and see if the problem still persist? We'll wait your reply. Thanks!