Conditions are not working properly

  • Profile Image
    vilarda
    Asked on June 17, 2019 at 03:21 AM

    I am having the following issues:

    1. When I choose No to question 5 I cannot go past Q13 in preview mode

    2. Section Header - Spouse The questions in this section do not show in preview mode and finishing section 1

    3. Section header - Dependant  - When I press No to Q1 in this Section it should go to the next section - Income, however, it goes to the next question in Section - Dependants?

    4. Income Section Header does not show in preview mode after completing the previous section.


  • Profile Image
    Alan_D
    Answered on June 17, 2019 at 04:45 AM

    I have checked your Individual Income Tax Questionnaire form. As you said, question 13 "What date did you become or cease to be an Austral..." is still appearing in spite of conditions. 
    Please let me inspect your conditions deeply. I will inform you here. 

  • Profile Image
    Alan_D
    Answered on June 17, 2019 at 05:28 AM

    1. In fact, Question 5 "Are you an existing client and did we complete you..." is not related with question Question 13 "What date did you become or cease to be an Austral..". These are question 5 conditions: 15607618821.png15607618862.pngI recommend you change the condition related to question 13 like that: 15607621024.png15607621083.png

    2. Since you set the conditions, you do not need to hide fields in the form. It may make your conditions unstable. 15607625625.pngAlso, you can try to change the condition like that: 15607626566.png15607626997.png

    3. You should hide the fields in section Dependant to skip the whole section. But you are not hiding fields in the section Dependant when the answer is NO. 15607633998.pngYou can add this condition to hide the whole section. 156076346910.png


    4. I was not able to replicate the issue. The header is appearing when I complete the previous part.