The embedded form on my website doesn't have a transparent background and the layout is off

  • Profile Image
    Dtbzz
    Asked on June 17, 2019 at 05:11 PM

    Hi,


    I have just embedded my form to my website, but although I selected a transparent background, on my site it is white and the lay out of the elements if off.


    Can you please help me to correct this?


    Thanks!


    1560805899Screenshot 2019-06-17 at 23.10

  • Profile Image
    Jim_R
    Answered on June 17, 2019 at 09:25 PM

    Hey @Dtbzz - Can you share the page in your website where the form was embedded so we can have a closer look? I'll assume this (91393889958382) is the form you're currently working on. Since the stand alone version of your form looks good, we have to take a look at your website so we can check how it was embedded.

  • Profile Image
    Dtbzz
    Answered on June 18, 2019 at 01:52 AM

    Hi,


    That is indeed the correct form, sorry I forgot to mention it.

    I can only see the embedded form on the design-side of my website (Weebly), it doesn't show up on the website itself: https://testbuzzz.weebly.com/ --> reservatie


    Thank you for your help!

  • Profile Image
    Kevin_G
    Answered on June 18, 2019 at 03:49 AM

    I have been checking the page you have shared and cannot find the embedded form: 

    15608439682019-06-18_01h44_30.png

    Now, may I know which embed method have you used? 

    You may try embedding the form using the iFrame code, this guide will help you doing so: https://www.jotform.com/help/148-Getting-the-Form-iFrame-Code 

    Also, I would recommend you to try publishing the change and test the online page to see if the problem persists.

    Let us know how it goes.