Smooth Signature widget slow to respond

  • Profile Image
    nuparadygm
    Asked on August 28, 2019 at 04:59 AM

    Smooth signature widget is not loading and slow. Please check

  • Profile Image
    roneet
    Answered on August 28, 2019 at 05:08 AM

    May we know in which Form this widget is slow to load? In which device the widget is not working? Have you embedded the Form on any website, if yes please let us know the URL of the website?

    Looking forward to your response so that we can test further.

    Thanks.

  • Profile Image
    nuparadygm
    Answered on August 28, 2019 at 08:19 AM

    Form this widget is slow to load? https://form.jotform.me/92392213106449 and https://form.jotform.me/92392225331452 

    In which device the widget is not working? From two different places, from office (Android tablet) and home (Mac-chrome browser)

    Have you embedded the Form on any website? No

    I have to temporary cloned both forms and replaced the smooth signature widget with E Signature widget.

     

  • Profile Image
    Richie_P
    Answered on August 28, 2019 at 08:30 AM

    May we know the Android version of your tablet? Tested my sample form with my iPhone and the smooth signature widget seems to be working correctly at my end. Tested both the forms you have shared and the signature fields are working correctly.

    Can you please try updating the widget?

    Click on the Widget Settings(wand icon) then General>Update

    To clarify, using other web browsers the widget is working correctly?

  • Profile Image
    nuparadygm
    Answered on August 29, 2019 at 02:03 AM

    Can you please try updating the widget? Updated. Still slow to load.

    To clarify, using other web browsers the widget is working correctly? Nope, same problem, slow to load or failed.

    The loading of the widget is much better today. I think we can leave it for now, this problem could be due to system or network busy across regions (we are in Malaysia). We will monitor from now before switch back to this widget.

    Are the forms and widgets located in separate servers or DC? The forms are loaded perfectly ok.

    Thank you very much for your assistance.

     

  • Profile Image
    Nik_C
    Answered on August 29, 2019 at 02:15 AM

    No, widgets are not loaded from separate servers.

    Please let us know if you experience the same.

    Thank you!