Thank you message error

  • Profile Image
    cheekyface
    Asked on March 20, 2013 at 08:31 PM

    Hi Guys.

    Having a problwm with a form I'm working on.  Was working fine the last time I saved it but on testing it again this morning I'm getting an error.

    I've also logged out and back in again to see if that helped as I left it open overnight but still the same.

    The form editor was also slow to open and there was a  brief message that said "tha't taking a while" or something like that.

    When I submit the form I get the following text error:


    Warning: Unknown: Unable to allocate memory for pool. in Unknown on line 0 Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in /etc/jotform/preLoader.php on line 22 Warning: Unknown: Unable to allocate memory for pool. in Unknown on line 0 Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/index.php on line 2 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 76 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 76 Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 180 Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/classes/AWSSDK/sdk.class.php on line 38 Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 187 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 63 Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 190 Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 193 Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 196 Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 199 Warning: include_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 202 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 63 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/classes/LibraryLoader.php on line 61 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/classes/LibraryLoader.php on line 61 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/classes/LibraryLoader.php on line 61 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/classes/LibraryLoader.php on line 61 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/classes/LibraryLoader.php on line 61 Warning: include(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 238 Warning: require_once(): Unable to allocate memory for pool. in /www/v3/builds/6c0c7bd8b852c70b376571202290385282266cd7/lib/init.php on line 63 

     

    I've included a screen shot also...

  • Profile Image
    cheekyface
    Answered on March 20, 2013 at 08:39 PM

    I forgot to include the form URL:

    http://form.jotform.co/form/30782942073860

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 20, 2013 at 11:04 PM

    Hi,

    I can't seem to replicate the problem anymore, maybe it was just a temporary problem on the server but submissions should still be going fine. Here's what I see on my end now.

    We'd appreciate if you could check it again with your browser's cache cleared. 

    Our apologies for this inconvenience. Thank you!

  • Profile Image
    cheekyface
    Answered on March 20, 2013 at 11:36 PM

    It seems to be OK now.

    It is taking unusually longer to submit.  Not sure if that's just becasue I cleared the cache or even if that matters.  It took about 20 seconds to submit the form and go to the Thank you page.
    I'll let you know if it becomes a problem.

     

    Cheers,
    Danny.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 20, 2013 at 11:54 PM

    Thanks for the update Danny. That's greatly appreciated.

    Feel free to let us know anytime you encounter issues with your form.

    Regards.