Reports for polling after voting

  • Profile Image
    pmagel
    Asked on March 21, 2013 at 12:52 PM

    I've been successfull so far with creating a poll, linking a report to it and getting it to work while excluding previous voters to vote a second time, but i'm having trouble getting the report to display after someone has voted. I've enabled the "thank you" page after the submission, but for the life of me can't get the report to display. Everytime I try to add the embed code to the html of the "thank you" portion it doesn't take it. Any help or ideas? 

  • Profile Image
    glennlee
    Answered on March 21, 2013 at 01:09 PM

    Hi,

    Do you mean after you edit the form, you cannot see the changes? Can you please try to clear your browser cache then try it again . Thanks

  • Profile Image
    pmagel
    Answered on March 21, 2013 at 01:20 PM

    When trying to put the embed code of the report in the html editing section of the "thank you" message, as soon as I hit save, nothing appears and if I go back to the html edit section the code i pasted in is no longer there. It seems as though the html edit section just doesn't want to take the embed code. I've seen this work before but can't seem to make it work for me at the moment.

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 21, 2013 at 01:29 PM

    @pmagel

    Just paste the iframe code directly on the thank you screen, don't open the HTML source editor anymore. That might help. Example:

    Thanks!

  • Profile Image
    pmagel
    Answered on March 21, 2013 at 01:39 PM

    Thanks for the help! I tried pasting directly but now it just displays the code without the iframe tag. 

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 21, 2013 at 01:46 PM

    I have corrected it for you. Kindly check your form now. Please do not make any changes on the iframe embed code after pasting it there. Codes should not be sliced down on separate lines. I am using this.

    <iframe allowtransparency="true" src="//www.jotform.com/report/30594718181054?embed" frameborder="0" style="width:100%; height:500px; border:none;" scrolling="no"></iframe>

    Thanks!

  • Profile Image
    pmagel
    Answered on March 21, 2013 at 01:57 PM

    Thanks so much for the help on this. I see that it is displaying, but not lined up if that makes sense. I'm guessing that the report the iframe is pulling has a size of it's own, seperate from the iframe width and size, which is why it is displaying a different size after voting. Any thoughts? Again, thanks for looking into this, it's highly appreciated. 

  • Profile Image
    pmagel
    Answered on March 21, 2013 at 01:59 PM

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 21, 2013 at 03:29 PM

    Glad to hear it's partly working now.

    Regarding on the report positioning, I think it would be best to position the image and its title on the left side. You can check that on the Visual Report Builder of the existing report. I can see from here that it is currently placed on the center of the white canvas report area. Also, resizing the report pie bar should help fit the image on the intended sidebar area.

    Thanks!

  • Profile Image
    pmagel
    Answered on March 21, 2013 at 03:36 PM

    Awesome, you're totally correct! I'll do a little tweaking and be all set. Thanks for all the help!

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on March 21, 2013 at 04:11 PM

    You're welcome buddy! Cheers! =)