e-Signature Field preventing the Page Break NOT to Work

  • Profile Image
    AgPhd
    Asked on March 27, 2013 at 10:55 AM

    It seems I have a couple issues.  formID=30584232263954

    Multi-Page form doesn't continue when clicking "Save and Continue," either in preview or while live on site.  If I do a preview of the pop up in Jotform, the first page pops up, but doesn't go anywhere upon clicking "Save and Continue."  It is a 7 or 8 page form.

    Also, when I try Jotform previewing or using the Lightbox method of embedding live on the site, the Lightbox appears but no content is in the box.

     

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on March 27, 2013 at 12:35 PM

    Hi,

    That is because of the e-Signature field added into your form. This is something a glitch so I have forwarded this thread to our Level 2 Support for further investigations. I suggest you to remove this field until this get fixed.

    Just in addition with the Save Now Continue later, we now have this feature without any workaround such as the session URL, you just have to activate it under Form Advance Settings:

    With regards to the Lightbox Issue, please try to embed your form using this codes: http://pastie.org/7139552.

    Let us know for results.

     

    Thanks

     

  • Profile Image
    AgPhd
    Answered on March 27, 2013 at 12:50 PM

    Welvin,

    Thanks for your response. 

    The embed works great.  Is it a versioning issue?  I noticed you updated it to display JS 3.1.2416 rather than 3.1.2419....

    Also, was it related to this issue?

    http://www.jotform.com/answers/77261-Anybody-having-problems-with-lightbox-forms-in-Firefox#4

     

    On the e-Sig, I had this issue before and it was fixed:

    http://www.jotform.com/answers/186723-E-Signature-validation-issue-with-Page-Break

    Then it stopped working (prompting my forum post).  But now it works again and I didn't change anything except that embed code.

    Thoughts?

  • Profile Image
    kenneth
    Answered on March 27, 2013 at 12:53 PM

    Hi,

    This should work from now, sorry for the trouble cause.

    Thanks,
    Kenneth