My form is not loading

  • Profile Image
    Calemas
    Asked on October 10, 2019 at 01:02 PM

    Já troquei de navegador, testei em vários celulares e computadores mas ainda não carrega nenhuma informação na pagina.

    Screenshot
  • Profile Image
    Vanessa_T
    Answered on October 10, 2019 at 02:01 PM

    I was able to replicate your issue at first. I then went ahead and reset your Custom URL which seems to fix the issue since I am already able to see your form.

    1570730427Screen Shot 2019-10-11 at 1.58

    Can you please confirm if it is already loading fine on your end?

  • Profile Image
    Calemas
    Answered on October 10, 2019 at 02:39 PM

    Resolveu, Muito obrigado

  • Profile Image
    samotto
    Answered on October 10, 2019 at 03:28 PM

    I recently ran into the same problem.  I had to reset and redo my custom url's so my staff could access their forms.  Why are the custom URLs not stable and reliable?  What causes them to need to be reset?  How do I know the next time they become unstable and I must reset them again?

    If we have to reset and reconfigure our custom urls at odd and unplanned intervals, it is going to cause quite a problem.

  • Profile Image
    Vanessa_T
    Answered on October 10, 2019 at 04:23 PM

    Apologies for the inconvenience. There was an issue with Card Forms that have Save and Continue Later option enabled which caused the behaviour.

    Our developers have confirmed that they have already fixed it and should no longer be a problem.