Submit button is not getting disabled with the conditions

  • Profile Image
    Clintonio
    Asked on October 15, 2019 at 10:27 PM

    Hi there,

    One of my forms is at:

    https://www.creativex.ca/contact

     

    It is now dead...the submit button is supposed to be deactivated if they answer no to the first question.  Now regardless of whether I select yes or no, the form stalls out when I select submit...

     

    I was trying to set up an integration with IFTTT or the google contacts app to try and set up an automation so that may have messed something.

     

    I may have accidentally messed things further because I cleared out a couple of the API's that were authorized on my account which I thought were auto created when I tried setting up the IFTTT integration.  I deleted the PDF editor and 2 samsungs from the list

    Screenshot
  • Profile Image
    Kiran
    Answered on October 16, 2019 at 12:19 AM

    The issue seems to be related to the option 'Review before Submit' in the form settings.

    157119957316102019_094915.png

    Could you try disabling this option and see if that works? Please get back to us if you need any further assistance. We will be happy to help. 

  • Profile Image
    Clintonio
    Answered on October 16, 2019 at 01:50 AM
    Hi there,
    I removed the review as you suggest but it still will not submit regardless
    of whether the first question is answered yes or no
    ...
  • Profile Image
    BJoanna
    Answered on October 16, 2019 at 03:28 AM

    I tested your standalone form https://www.jotform.ca/form/92855926903267 and it is working fine.

    Please re-embed your form with the iFrame code to see if that will resolve the issue.

    Getting the Form iFrame Code

    Your form does not have a condition to disable the submit button when NO is selected, so I assume that you removed that condition.