Can't load form which appears to hang on the welcome page image

  • Profile Image
    eric_gm_martin
    Asked on October 26, 2019 at 01:04 PM

    I made minor changes to my jotform, and now hangs when loading the welcome page. It appears to hang at the logo image and I cannot proceed with the form for 15 seconds. Finally, the splash image comes up with an error and the form then loads.

    1572109812Screen Shot 2019-10-26 at 10.0

    This appears to be form-specific: my other forms can and will load properly. I tried to clear the form cache and hard reset chrome but that didn't work. Anyone know what I can do about this?

  • Profile Image
    Jed_C
    Answered on October 26, 2019 at 06:38 PM

    The link where the image is located is not loading correctly that is why it doesn't load anything.

    Sample URL https://www.sd57.bc.ca/Programs/DistrictDepts/SSS/PublishingImages/Pages/default/Logo FINAL SSS.jpg.

     Please remove the image and re-upload it again.

    1572129416The Easiest Online Form Builde

    I would suggest that you upload the file instead of "Enter URL".

    1572129481The Easiest Online Form Builde

    I hope that helps. Let us know if you have any questions or if you need further assistance. 

  • Profile Image
    eric_gm_martin
    Answered on October 26, 2019 at 07:43 PM

    That is helpful - thank you.

  • Profile Image
    Jed_C
    Answered on October 26, 2019 at 07:52 PM

    Great! Glad to help. Let us know if you have any questions or if you need further assistance.