SSL: Global sign image not showing

  • Profile Image
    beautifulcanvas
    Asked on April 06, 2013 at 12:42 PM

    global sign image not showing in form https://secure.jotformpro.com/form/30403755377960 but works fine in all my other forms ?

    it dosent work in preview mode or on my website but other forms are ok ?

  • Profile Image
    moonzkie
    Answered on April 06, 2013 at 02:37 PM

    Hi,

    I have cloned your form and tested the global sign image you were referring to and was able to replicate on the said problem. There seems to be a bug with the Global Sign image, I will forward this to our developers.

    Thank you.

  • Profile Image
    virtualearth
    Answered on April 07, 2013 at 04:40 AM

    We have the same problem. Sorry guys I posted this issue in the wrong topic earlier today.

    Our form: https://secure.jotformpro.com/form/30945826739972

    The link works. Just the Globalsign image doesn't show.


    Thank you 

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on April 07, 2013 at 06:07 AM

    @virtualearth,

    Please try using this link: https://secure.jotform.com/form/30945826739972. See if it works for you. Or, just click on the correct link provided if it will tell you that the link is not available on jotform.com domain.

    Anyway, this thread is already forwarded to our Level 2 Support/Developers. You may consider creating another thread so we can forward that as well.

    Thanks

  • Profile Image
    Welvin
    Answered on April 07, 2013 at 06:08 AM

    @beautifulcanvas,

    Please try using https://secure.jotformeu.com/form/30403755377960, see if it also works for you.

     

    Thanks

  • Profile Image
    beautifulcanvas
    Answered on April 07, 2013 at 05:36 PM

    yes the change from pro to eu works thanks