"Required" not functioning properly with "other" included as an option

  • Profile Image
    amafitnesscenter
    Asked on April 23, 2013 at 02:20 PM

    I created a question that I preferred to make required... 

     

    It asks what the primary reason is for their inquiry... and I have 5- 6 choices, plus OTHER...

     

    When I test the form, and select anything other than OTHER...

    It is still giving me the error message that a response is required, but I've already selected a response.

    When I add "other" as a response, is THAT response required besides selecting an initial choice?

     

    SEE SCREENSHOT URL BELOW...

     

    plus have included the url to the jotform form

    http://www.jotform.com//?formID=31124581833147

     

    Christine

  • Profile Image
    falkirks
    Answered on April 23, 2013 at 02:36 PM
    When is tried it seems to work fine. If you are embedding it on a Page try using the iFrame option to prevent script conflicts.
  • Profile Image
    glennlee
    Answered on April 23, 2013 at 02:47 PM

    @amafitnesscenter,

    If your form is embedded to a website, it may have conflict on jquery script. Please try falkirks suggestion to use an Iframe method. Thanks!

  • Profile Image
    amafitnesscenter
    Answered on April 23, 2013 at 02:57 PM
    Embedded here… used iframe…

    http://websitesetuppro.com/demos/ama/contact/

    same issue.

    Christine

  • Profile Image
    sidharth_kch
    Answered on April 23, 2013 at 03:38 PM

    @amafitnesscenter

    I checked your form and was able to reproduce this issue on form's direct link: http://www.jotform.us/form/31124581833147

    I am creating a ticket and forwarding your issue to our development team. As soon as there are any updates from them, you will get the notification via this thread.

    Thanks,

    Sidharth

  • Profile Image
    aytekin
    Answered on May 10, 2013 at 11:00 AM

    This bug is already solved. Here is the example form that can be used to test:

    http://form.jotformpro.com/form/31294721964964

     

    We have closed this ticket. But if you believe the problem is still happening please describe the steps to re-create it. Thanks!