Lossing some data in submitted form

  • Profile Image
    wingsisd
    Asked on May 01, 2013 at 12:08 PM

    I build a form (  http://form.jotformpro.com/form/22954655695974  ) to collect the response from my supplier

    every day I will send mail to supplier with below link  

    <a target="_blank" href="http://form.jotformpro.com/form/22954655695974?poNbr=1813-PO04317R01&amp;email=gloria.seto@everking.hk&amp;wingsstaff=JFC&amp;supplier=Ever_King_Housewares_Manufacturing_Ltd&amp;eordermail=eOrder_1812@wings1980.com" rel="nofollow noopener">Response</a> 

    But recently, I found there are some records which has lost some  data e.g.wingsstaff, supplier, ... but these fields are locked, please let me know to check.

     

     

     

     

  • Profile Image
    EltonCris
    Answered on May 01, 2013 at 01:02 PM

    Hi,

    That could probably due to the & symbol which was converted to it's html symbol &amp;. I can see that from you code, that makes the prepopulating of fields not to work. Please make sure you verified them before sharing the form URL.

    http://form.jotformpro.com/form/22954655695974?poNbr=1813-PO04317R01&amp;email=gloria.seto@everking.hk

    Another possible reason is, the user probably changed something on the URL which causes the prepopulation not to work. Unfortunately, there's no way around to prevent this since the user has the control to changed it on on the address bar or on the source.

    I understand the fields are required so it's not possible to submit the form leaving them empty, unfortunately user's which has disabled browser's javascript can easily bypass this or it could be due to user's faulty browser. However, this are very rare cases which happens very seldom so you can probably ignore this or if you could ask the user to resubmit their entry, that would be better.

    I hope this clears your concern. Thank you!